Simit Sarayı Londra Oxford Caddesinde Üçüncü Mağazasını Açtı

Simit Sarayı Londra Oxford Caddesinde Üçüncü Mağazasını Açtı

Simit Sarayı, Ä°ngilizlerin yoÄŸun ilgisini çekmeye devam ediyor. Londra’nın en iÅŸlek caddelerinden, alışveriÅŸ bölgesi olarak bilinen ünlü markalarla dolu dev maÄŸazaların ve şık vitrinlerin yer aldığı Oxford Street’te, Simit Sarayı 25 Kasım Cuma günü 3. maÄŸazasını açtı. Simit Sarayı Londra’da toplam 6 maÄŸazaya ulaÅŸtı.

Ä°lk maÄŸazasını 2015 yılında Londra Oxford Street’te hizmete sunan Simit Sarayı, Londra’da gördüğü yoÄŸun ilgi üzerine 2015 yılının Nisan ayında 2. maÄŸazasını Bond Street’te, 3. maÄŸazasını Londra ÅŸehir merkezinin en ünlü ve iÅŸlek kavÅŸağı Piccadilly Circus’ta açan Simit Sarayı gördüğü yoÄŸun ilgi üzerine Southampton Row ve Villiers Street’te açtığı maÄŸazalarda çok sevilen lezzetlerini paylaÅŸtı. Favori buluÅŸma mekanı haline gelen Londra’daki Simit Sarayı maÄŸazalarında Ä°ngilizlerin damak tadına uygun ürün inovasyon çalışmaları da yapılıyor.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu BaÅŸkanı Abdullah Kavukcu, hedeflerinin 5 yıl içinde Ä°ngiltere’deki maÄŸaza sayısını 250’ye çıkarmak olduÄŸunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir