Biden’in Göçmen Politikası BaÅŸarısız Olunca Trump’tan Açıklama Geldi

Trump’ın uyguladığı bütün politikaların tersini yapmaya çalışan Biden yönetimi Meksika sınırındaki göçmen konusunda çok baÅŸarısız oldu.

Trump’ın duvar dahil göçmen karşıtı politikalarını iptal eden Biden yönetimi Meksika sınırına akan göçmenlerle baÅŸ edemedi ve içlerinde 15 binden fazla çocuk bulunan yaklaşık 100 bin göçmeni gözaltına aldırması üzerine Trump’ın diline düştü.

Çok sayıda platformda sansüre uÄŸrayan Trump, eski Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer’ın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada ÅŸunları ifade etti:

“Biden yönetimine tarihte en güvenli sınırı gururla devrettik. Tüm yapmaları gereken, bu iÅŸleyen sistemi otomatik pilota baÄŸlamaktı. Sadece birkaç hafta içinde Biden yönetimi ulusal zaferi ulusal felakete çevirdi. Sınırdaki krizi bitirmenin tek yolu, baÅŸarısızlığı kabul edip Trump politikalarını benimsemeleridir. Biden yönetimi boyunu aÅŸan iÅŸlere kalkışıp hızla batmaya baÅŸladı.

Biden yönetimi sınır güvenliÄŸinden sorumlu yetkililere konuÅŸma yasağı getirerek iÅŸlerin gerçekte ne kadar kötü gittiÄŸini saklamaya çalışıyor, bu yüzden Kongre’nin derhal Biden yönetimi hakkında soruÅŸturma açması gerekir. Bu yönetimin umursamaz politikaları, insanlığa karşı suç iÅŸlenmesine imkan ve cesaret veriyor. Ãœlkemiz yok ediliyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir