Simit Sarayı Londra Oxford Caddesinde Üçüncü Mağazasını Açtı

Simit Sarayı Londra Oxford Caddesinde Üçüncü Mağazasını Açtı

Simit Sarayı, İngilizlerin yoğun ilgisini çekmeye devam ediyor. Londra’nın en işlek caddelerinden, alışveriş bölgesi olarak bilinen ünlü markalarla dolu dev mağazaların ve şık vitrinlerin yer aldığı Oxford Street’te, Simit Sarayı 25 Kasım Cuma günü 3. mağazasını açtı. Simit Sarayı Londra’da toplam 6 mağazaya ulaştı.

İlk mağazasını 2015 yılında Londra Oxford Street’te hizmete sunan Simit Sarayı, Londra’da gördüğü yoğun ilgi üzerine 2015 yılının Nisan ayında 2. mağazasını Bond Street’te, 3. mağazasını Londra şehir merkezinin en ünlü ve işlek kavşağı Piccadilly Circus’ta açan Simit Sarayı gördüğü yoğun ilgi üzerine Southampton Row ve Villiers Street’te açtığı mağazalarda çok sevilen lezzetlerini paylaştı. Favori buluşma mekanı haline gelen Londra’daki Simit Sarayı mağazalarında İngilizlerin damak tadına uygun ürün inovasyon çalışmaları da yapılıyor.

Simit Sarayı Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Kavukcu, hedeflerinin 5 yıl içinde İngiltere’deki mağaza sayısını 250’ye çıkarmak olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir