Venüs Burcu Nedir Venüs Burcu Uyumu

Venüs Burcu Nedir Venüs Burcu Uyumu

Venüs Burcu Nedir Venüs Burcu Uyumu

İnsanların genellikle güneş burcuna göre uyumlarına bakılmaktadır. Doğduğumuz an Venüs’ün bulunduğu burç aşk hayatımızı ve arzularımızı şekillendiriyor. Venüs, aşkı simgeleyen gezegendir. Aşk uyumunu sağlıklı analiz etmek için örneğin Merkür gibi diğer gezegenlere de bakılması gerekiyor ama ilk başta fikir vermesi açısından Venüs burcu uyumu kontrol edilmektedir. Cinsel çekim ve mükemmel uyumu için Venüs ve Mars devreye girer. Venüs(bayanlarda) ve Mars(baylarda)’ın uyum içinde olması duygusal ve cinsel enerjiyi hissettirme dışında, kişinin iç dünyasında olanı dışarıya daha net yansıtabilmesini sağlayacaktır.

Venüs burcu ateş(Aslan, Koç, Yay) ve hava(İkizler, Terazi, Kova) burcundan olanlar, su(Akrep, Balık, Yengeç) ve toprak(Başak, Boğa, Oğlak) elementi burcundan olanlarla anlaşamayabilir.

Venüs burcu; Yay, Balık, İkizler, Terazi ve Başak burcunda olanlar karşı tarafa uyum sağlayabilir. Venüs burcu Kova olan bir kişi ise kendisini karşı tarafa olduğu gibi kabul ettirmek için direnir. Venüs burcu Boğa, Akrep, Kova ve Aslan olan kişiler ise en sadakatli kişilerdir. Venüs burcu Koç ve Yay(29 yaşından önce evlenmemeli) olanlar aşka sadakat konusunda güvenilir olmayabilir.

Venüs burcu Oğlak, Terazi ve Kova olanlar evlilikte sorumluluğu en iyi şekilde alan kişiler olurken, Venüs burcu Koç, İkizler ve Yay olanlar ise en sorumsuz kişiler olabilir.

Koç Venüs:
İçgüdüsel olarak ilişkilere başlama ve bitirme konusunda öncülük eder. Sevgiye yaklaşımları oldukça naif ve çocuksu, başlangıçta güvenen, genellikle dürtüsel ve her zaman en iyisini beklemektedir.

Çok aniden deli gibi aşık olurlar, önceden düşünülmeden ilişkilere koşarlar ve bazen aptalca riskler alırlar ama onların ateşleri genellikle kısa ömürlüdür ve gönül yarasıyla erken tanışır. Nadiren kin tutarlar ve hemen affetmeye, unutmaya ve baştan başlamaya hazırlar. Hatalarından ders çıkarmayı bilir.

İlişkilerde kişisel özgürlüklerini ve bireyselliklerini korumak hayati öneme sahiptir ve kendilerini bağlı hissetmeye dayanamazlar.

Venüsü Koç burcunda olan insanlar; Marsı Koç, Aslan, Yay ve Terazi burcunda olanlara cinsel açıdan çekici gelir.

Koç
Koç ile Uyumu 65
Boğa ile Uyumu 65
İkizler ile Uyumu 90
Yengeç ile Uyumu 70
Aslan ile Uyumu 90
Başak ile Uyumu 10
Terazi ile Uyumu 80
Akrep ile Uyumu 50
Yay ile Uyumu 95
Oğlak ile Uyumu 5
Kova ile Uyumu 65
Balık ile Uyumu 20

Boğa Venüs:
Venüsün kendi burcudur. Sıcak bir sevgi ve fedakar bir şekilde sadık ama aynı zamanda biraz sahiplenicidir, şıpsevdi değildir ve sevgisi zamanla güçlenir. Bu insanlar sevgi ve dostluklarını yürekten ve kalıcı olarak verir.

Uzun vadeli finansal güvenlik ihtiyaçları nedeniyle, maddi olarak ödüllendirici olma olasılığı düşük romantik taahhütlere girme konusunda ihtiyatlı davranırlar.

Bu insanların aşk tarzı oldukça sabit ve esnek değildir ve sevdiklerini eşya olarak görme eğilimi onları aşırı kıskançlığa maruz bırakmaktadır. En şehvetli ve dokunma hissi nedeniyle sevdikleri kişilerle bol fiziksel temas çok önemlidir.

Güçlü fiziksel duyuları ile dünyevi zevklere, maddi rahatlıklara ve lüks, zengin bir yaşam tarzına çekilir. Bu bireyler iyi yemek ve estetik açıdan hoş bir ev ortamını severler ve kendilerini çekici nesneler ve mallarla çevrelerler. Kaliteye, güzelliğe, şıklığa ve iyi işçiliğe değer verir. Maddi özlemleri için bol miktarda para arzı önemli olduğundan, maddi refah ve güvenliğe yüksek değer verirler. Başkalarını sadece görünüşleri veya mülkleriyle yargılayabilirler.

Venüsü Boğa burcunda olan insanlar, Marsı Boğa, Başak, Oğlak ve Akrep’te olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Boğa
Koç ile Uyumu 65
Boğa ile Uyumu 95
İkizler ile Uyumu 5
Yengeç ile Uyumu 95
Aslan ile Uyumu 50
Başak ile Uyumu 85
Terazi ile Uyumu 35
Akrep ile Uyumu 95
Yay ile Uyumu 25
Oğlak ile Uyumu 85
Kova ile Uyumu 15
Balık ile Uyumu 99

Venüs İkizler:
Entelektüel uyumluluk ve iyi iletişim ilişkilerinde temel ön koşullarıdır. Venüs İkizler, duygusal veya fiziksel düzeyden ziyade diğerleriyle ağırlıklı olarak zihinsel düzeyde ilişki kurar ve özellikle zeki, esprili insanlara çekilir. Sosyal ve sokulgan, çok çeşitli arkadaş ve tanıdıkları vardır. Zihinsel olarak uyarıcı arkadaşı olmadığında kolayca sıkılırlar.

Romantik olarak oldukça kararsız olabilirler ve monoton bir rütuna düşerse bir ilişkiye hızla ilgilerini kaybedebilirler.

Bir ilişkide çok fazla duygusal içerikten rahatsız olur, bağımsız ve dostane bir mesafeyi korumayı tercih eder. Özgürlüklerini tehdit etme ihtimaline karşı herhangi bir ilişkiye çok yoğun bir şekilde dahil olmaya direnirler. Bu nedenle, bazen yüzeysel ve derinliği eksik görünebilir.

Özellikle entelektüel arayışlara ve sosyal aktivitelere düşkündür. Okuma, yazma, kelime oyunları (zekâlarını keskinleştirecek ve zihinsel olarak açacak her şey) vs. severler.

Canlı sohbet etmek, (telefon, mesaj, e-posta ya da yüz yüze görüşerek) onların yaşam çizgisidir. Dijital iletişim teknolojisinin büyük hayranlarıdır çünkü her zaman, her yerde sürekli iletişimde kalmalarını sağlar. Her türlü sosyal ağ bu insanlar için çok önemlidir ve çok sayıda arkadaş ve tanıdık dostluk severler.

Geyik muhabbeti, flört, şaka ve en son haberleri ve dedikoduları bulup aktarmaktan çok eğlenir.

Stil olarak, tüm yeni trendlere ve modalara ayak uydurma arzusu ile oldukça “havalı” olma eğilimindedirler. Çeşitlilik, heyecan ve kişisel özgürlük, kilit değerlerini oluşturur.

Yüzeysel, sığ, duygusal derinlikten yoksun, kararsız ve sadakatsiz olgunlaşmamış ve çocuksu, baş döndürücü ve aşırı heyecanlıdır. Bir ilişkiden çabucak sıkılabilirler.

Venüsü İkizler burcunda olan insanlar, Mars burcu İkizler, Terazi, Kova ve Yay’da olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Onlarla yatakta kelimeleri kullanın. Konuşma onları açar ve öpmeyi severler! Sözlü zevkler bu aşıklar için ekstra özeldir. Çeşitli olduğu sürece rol oynamaya bayılırlar. Hareket sırasında ani konuşma patlamalarını affedebilirseniz, genellikle yatakta eğlencelidirler.

Size göre, entelektüel bir konuşma sevişmeyi kesebilir ama onlar için bu sadece ön sevişme. Bazen bir oturumda çok fazla denemeye verilen bu aşıklar her türlü cinsel ifadeyi hevesli ve merak ediyorlar. Yine de, bu konuma sahip birçok insan ahlaksız aşıklar değildir.

İkizler
Koç ile Uyumu 90
Boğa ile Uyumu 5
İkizler ile Uyumu 80
Yengeç ile Uyumu 5
Aslan ile Uyumu 90
Başak ile Uyumu 5
Terazi ile Uyumu 80
Akrep ile Uyumu 1
Yay ile Uyumu 90
Oğlak ile Uyumu 1
Kova ile Uyumu 85
Balık ile Uyumu 15

Venüs Yengeç:
Bu insanların ilişki tarzı kibar, sevecen, koruyucu ve genellikle çok anaç. İçgüdüsel olarak, genellikle yemek pişirme ve temizlik de dahil olmak üzere duygusal konfor ve destek sağlayarak sevdiklerine bakmak isterler. Güvenilir, sadık ve özverili, güvenilir arkadaş ve sevgili olurlar ancak zaman zaman aşırı yapışkan ve sahiplenici olabilirler.

Buna karşılık kendilerini uzun ilişkilerinde ‘anne’ olmak, onları gerçekten sevilen ve güvenli hissettirmek için sıcak sevgi bol görüntüler bağlı. Bu eksik olduğunda, onlar somurtma, gözyaşı vb ‘bebeksi’ görüntüler eğilimli konum. Alternatif olarak, onlar soğuk ve savunmacı hareket ederek onların muhtaçlık gizlemek için deneyebilirsiniz. Onların ağırbaşlı arkasında, ‘tereyağı erimez’ cephe, yengeç türleri Venüs duygusal manipülasyon sanatının ustaları vardır.

Gerçekten sevildiğini ve güvende olduğunu hissetmek için ilişkilerinde annelik etmeyi çok isterler. Bu eksik olduğunda, somurtma, gözyaşı vb. çocuksu hareketlere eğilimlidirler. Alternatif olarak, soğuk ve savunmacı bir şekilde hareket ederek ihtiyaçlarını gizlemeye çalışabilirler.

Dünyadaki en sevdikleri şey rahat ve güvenli bir yaşam ortamı ve sevdikleri şirkete dayanır. Süreklilik ve kalıcılık onlar için çok önemli olduğundan, çoğunlukla evlenmeyi veya en azından uzun vadeli bir ortaklığın bir parçasını tercih ederler. Hem çocuklara hem de yaşlı insanlara özellikle düşkündür ve kolayca ilişkilidir (farklı nesillerle evde eşittirler). Özellikle ebeveynlerine ve büyükanne ve büyükbabalarına yakın olma eğilimindedirler ve kendi çocuklarına sahip olmak genellikle onlar için çok önemli olacaktır. Stil açısından, oldukça gelenekseldir ve birçoğu tarihe ve soylara yoğun bir ilgi duyar.

Venüsü Yengeç burcunda olan insanlar, Mars burcu Yengeç, Akrep, Balık ve Oğlak’ta olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Yengeç
Koç ile Uyumu 70
Boğa ile Uyumu 95
İkizler ile Uyumu 5
Yengeç ile Uyumu 65
Aslan ile Uyumu 30
Başak ile Uyumu 95
Terazi ile Uyumu 40
Akrep ile Uyumu 90
Yay ile Uyumu 40
Oğlak ile Uyumu 99
Kova ile Uyumu 1
Balık ile Uyumu 85

Venüs Aslan:
Gerçek dost, özverili sıcak kalpli ve sevecen bireylerdir. Son derece romantik, ilişkilerinde heyecan ve drama ararlar ve çılgınca aşık olduklarında her zaman en mutlu olurlar.

Övgü ve hayranlık ile gelişir ve övgüye karşı duyarlılık sahiplenici olabilir. Son derece cömerttirler ve kendilerine en yakın olanlara karşı severler. İlişkilerinde her şeyi kendi terimleriyle istemeye eğilimlidir.

Özsaygılarını artıracak ve kendileri hakkında iyi hissetmelerini sağlayacak arkadaş ve sevgili arar. Güçlü kişisel gurur duygusu, herhangi bir aşağılama veya ihanete tahammül etmez.

Görünümleriyle (genellikle gösteriş) gurur duyarlar, giyinmekten zevk alırlar ve kişisel süslemelere abartılı bir şekilde harcama yapmaktan mutluluk duyarlar.

Birçoğu, eğlenmeyi, harika bir gösteri yapmayı ve diğerlerine iyi zaman geçirmeyi sever.

Venüsü Aslan burcunda olan insanlar, Mars burcu Aslan, Koç, Yay ve Kova’da olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Aslan
Koç ile Uyumu 90
Boğa ile Uyumu 50
İkizler ile Uyumu 90
Yengeç ile Uyumu 30
Aslan ile Uyumu 50
Başak ile Uyumu 5
Terazi ile Uyumu 90
Akrep ile Uyumu 5
Yay ile Uyumu 99
Oğlak ile Uyumu 5
Kova ile Uyumu 99
Balık ile Uyumu 1

Venüs Başak:
Sevgilerini nazik eylemler ve kalıcı bağlılık yoluyla ifade etmeye çalışan, son derece pragmatik bir yaklaşım benimser.

Finansal olarak ihtiyatlı sağlam, maddi bir temele sahip ve pratik yollarla iyi çalışması muhtemel olan ilişkilere çekilir. Utangaçlıklarını gizlemek için çok konuşurlar.

Romantik yanılsamalara büyük ölçüde dirençli olsalar da, yine de arkadaşlarında veya sevgililerinde ne aradıkları konusunda son derece telaşlılardır.

Bu insanları kandırmak imkansızdır. Başkalarının hatalarını göz ardı etmeyi çok zor buldukları için karşı tarafa soğuk, eleştirel ve şefkatsiz gelebilirler. Gerçek ihtiyaç sahiplerine pratik yardım sunmaktan asla çekinmeyen en sevecen ve yardımcılarından biridir.

Hijyen ve temizliğe büyük önem vermektedir. Kişisel düzeyde, bu bireyler tertemiz bakım ve akıllı sunumu takdir ederken, tercih ettikleri ortam tertemiz ve düzenlidir.

Güzel şeyleri kendileri ve sevdiklerinin zevkleri için özenle hazırlamanın keyfini çıkarırlar ve genellikle yemek pişirme, temizlik, bahçe işleri, terzilik ve diğer ev işleri için özel bir sevgiye sahiptirler.

Yaptıkları her işte gayretli ve vicdanlı, her görevi mümkün olan en yüksek verimlilik seviyesine ulaşma arzusuyla, hayatlarının her alanında, aşırı mükemmellik ararlar. Sağlığa ve zindeliğe daha fazla değer verirler.

Venüsü Başak burcunda olan insanlar, Mars burcu Başak, Boğa, Oğlak ve Balık’ta olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Başak
Koç ile Uyumu 10
Boğa ile Uyumu 85
İkizler ile Uyumu 5
Yengeç ile Uyumu 95
Aslan ile Uyumu 5
Başak ile Uyumu 30
Terazi ile Uyumu 1
Akrep ile Uyumu 65
Yay ile Uyumu 30
Oğlak ile Uyumu 65
Kova ile Uyumu 1
Balık ile Uyumu 99

Venüs Terazi:
Çekici görünümleri ve anlayışlı doğaları ile akranları arasında popüler olma eğilimindedir. Arkadaş ve sevgili olarak çok talep görmektedirler.

Uzun süreli yakın arkadaşlık kazanma ve kişisel bütünlük veya tamamlanma duygusu elde etmenin bir yolu olarak birebir ilişkiler özellikle önemlidir. Arkadaşlıklarına ve yakın ortaklıklarına diğer her şeyden daha fazla değer verirler. Yalnız kalmaktan hoşlanmaz. Memnun etme ve onaylama arayışlarında bazen oldukça rahatsız edici olabilir.

Her şeyin tatlılık içinde hallolmasını isterler. Sorunları çözülemeyecek kadar büyük hale gelene kadar sürekli halı altına süpürebilir.

Her zaman hayatlarında bir tür romantik ilgiye ihtiyaç duyarlar. Her türlü çirkinlik ve angaryadan uzaklaşır.

Sanat, müzik ve kültür onlar için önemlidir ve keskin estetik farkındalıklarıyla çevrelerindeki her şeyin çekici ve hoş olmasını isterler.

Venüsü Terazi burcunda olan insanlar, Mars burcu Terazi, İkizler, Kova ve Koç’ta olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Partneri memnun etmek için ekstra özen gösterirler. Bu insanlar sakin bir şekilde kışkırtıcı olabilirler. İlişkilerinde denge ve mükemmellik ihtiyacı, yanlış anlarda kendini gösterebilir. Yatakta, bu aşıklar her şeyin dengede olmasını isterler. İşleri doğru yapmak için çalışmayı severler ve özellikle seks oyunları oynama rolüyle etkinleştirilir. Cinsel ifadelerinde güçlü bir değişim ve büyümeye ihtiyaçları vardır. Onlar yatakta vericiler ama karşılığında da eşit şekilde vermenizi beklerler.

Her ne kadar bir süre için itilip kakılsalar da, sevgilileri onları mutlu etmenin en iyi yolunun her şeyi adil tutmak olduğunu bilmelidir.

Sevişirken ruh hali ve ortam söz konusu olduğunda bu sevenler biraz seçici olabilir (Başak’a genellikle bu özellik atanır ama deneyimlerimiz Terazi aşıkların seçici olduğunu göstermektedir). Onları mutlu edin çünkü sizi ve ihtiyaçlarınızı düşünecek bir sevgiliniz var. Bu aşıklar istedikleri zaman kuşları ağaçlardan büyüleyebilirler.

Terazi
Koç ile Uyumu 80
Boğa ile Uyumu 35
İkizler ile Uyumu 80
Yengeç ile Uyumu 40
Aslan ile Uyumu 90
Başak ile Uyumu 1
Terazi ile Uyumu 65
Akrep ile Uyumu 45
Yay ile Uyumu 90
Oğlak ile Uyumu 15
Kova ile Uyumu 90
Balık ile Uyumu 50

Venüs Akrep:
Duygusal olarak yoğun ve oldukça takıntılıdır. Sevdikleri kişilere karşı olağanüstü sadıktır ve karşılığında aynı şekilde özveri talep ederler, şayet güvenleri kötüye kullanılırsa acımasızca olabilirler.

Doğası gereği, kişisel ilişkilerinde sahiplenicidir ve tutkulu aşıklardır.

Obsesif kıskançlık genellikle bu kişiler için acı verici bir mücadeledir.

Bu insanlar, hayatlarındaki hemen hemen her şeyde son derece derin bir duygusal katılım arayışındadırlar.

Kültürel olarak, en derin duygularını harekete geçiren duygusal olarak yoğun müzik, sanat, drama ve edebiyata çekilirler. Her türlü arzulu-yıkıcıdan nefret eder ve sadece insanlara ve ruhlarına dokunan şeylere gerçekten değer verir. Ya hepsi ya da hiç yaklaşımı da zevklerine ve eşyalarına uzanır. En iyi kaliteye sahip olamazlarsa, tamamen onsuz gitmeyi tercih ederler.

Venüsü Akrep burcunda olan insanlar, Mars burcu Akrep, Yengeç, Balık ve Boğa olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Cinsel doğa oldukça karmaşık olabilir. Bu aşıklar genellikle cinsel isteklerinde ortak bir yoğunluğu ve derinliği paylaşırlar ancak gelişim düzeylerine bağlı olarak ifadede farklılık gösterirler. Bazıları gücün tadını çıkarır ve tabuları yıkmaya çekilir. Bu aşıklar hemen hemen her şeyi yapmaya istekliler ve tüm vücut zevklerinden zevk alıyorlar. Diğerleri ise, sadece eşlerinin hak ettiğini hissettiklerinde, uzun süreler boyunca çekimser kalarak ve kullanılamayarak kontrol emellerini ifade ederler.

Doğası ne olursa olsun, yatakta bağlılık ve yoğunluk vaat eden bir yolu vardır. Kışkırtıcı ama özeldirler. Seks Akrep için samimi ve kişiseldir ancak fantezileri tam kapsamlıdır.

Akrep
Koç ile Uyumu 50
Boğa ile Uyumu 95
İkizler ile Uyumu 1
Yengeç ile Uyumu 90
Aslan ile Uyumu 5
Başak ile Uyumu 65
Terazi ile Uyumu 45
Akrep ile Uyumu 65
Yay ile Uyumu 25
Oğlak ile Uyumu 60
Kova ile Uyumu 40
Balık ile Uyumu 70

Venüs Yay:
Sıradan, dizgisiz ilişki türlerini tercih etme eğilimindedir. Hoşgörülüdür, nadiren sevdiklerine bir kısıtlama getirmeye çalışırlar ve karşılığında tam kişisel özgürlük beklerler. Bununla birlikte, ısrar ettikleri şey tamamen açıklık ve dürüstlüktür.

Önemli bir ahlaki kuralı ihlal etmedikleri sürece arkadaşlarının ve ortaklarının küçük başarısızlıklarını mutlu bir şekilde gözden geçirecek olan yufka yürekli insanlardır.

İlişkilerini, dini, politik, sosyal olarak ortak bir yaşam felsefesi üzerine kurduğunda en iyi sonucu verir.

Bu insanlar ufkunu genişletmeye ve kişisel gelişim ve bilgeliğin araçları olarak hizmet etmeye yönelik faaliyetlere büyük değer verirler.

Maceracı ve bağımsız, açık hava yaşamında gelişirler ve özellikle farklı kültürleri keşfetmek ve yeni insanlarla tanışmak için uzak topraklara seyahat etmenin tadını çıkarırlar.

Yaşları ne olursa olsun, özellikle macera oyunları veya şans oyunları oynamaktan hoşlanır. İyimser olmak, insanları güldürmek çoğunun asil yürekli yaşam değerleridir. Sorumluluk ve taahhüdün üstesinden gelemezler.

Venüsü Yay burcunda olan insanlar, Mars burcu Yay, Koç, Aslan ve İkizler olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Yay
Koç ile Uyumu 95
Boğa ile Uyumu 25
İkizler ile Uyumu 90
Yengeç ile Uyumu 40
Aslan ile Uyumu 99
Başak ile Uyumu 30
Terazi ile Uyumu 90
Akrep ile Uyumu 25
Yay ile Uyumu 65
Oğlak ile Uyumu 5
Kova ile Uyumu 80
Balık ile Uyumu 30

Venüs Oğlak:
Karşılıklı saygı ve uzun ömürlülük temelinde sağlam ilişkiler ararlar. Arkadaşlarını ve ortaklarını son derece dikkatli bir şekilde seçer ve kendi yararlarına olacağına inanmadıkça bir ilişkiye başlama konusunda ihtiyatlı davranır.

Bazıları, ilişkilerini sosyal veya maddi durumlarını iyileştirmek için bir araç olarak kullanır ve genellikle onlara bir şekilde yardımcı olabilecek daha yaşlı veya daha deneyimli insanlara çekilir.

İişkilerini çok ciddiye alır, yüksek sorumluluk ve dürüstlük gösterir. Maddi ve sosyal başarıya büyük önem vermektedir.

Para ve statü onlar için diğer insanların saygısını kazanmak ve lüks yaşam tarzını kolaylaştırmanın bir aracı olarak büyük önem taşıyor.

Genellikle para biriktirme ve para tutma konusunda iyidirler.

Venüsü Oğlak burcunda olan insanlar, Mars burcu Oğlak, Boğa, Başak ve Yengeç olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Basit ve basit seks genellikle en iyisidir. Oğlak severlerin itibarı deneyimli ve bazen daha yaşlı ortakların cazibesidir. Genellikle bir tür otorite veya bilgi birikimi sergileyen, güçlü sevgilileri tercih ederler. Bu aşıklar belli bir takdir yetkisini tercih ederler. Oğlak bir dünya işaretidir ve bu dünyevilik aşk yapma tarzında ortaya çıkar, genellikle bu aşıklar için en çekici olan fırfırlar değildir. Çeşitlilik onlar için cinsel ifadedeki güvenlikten daha az önemli olduğu için tutarlılıktan oldukça mutlu olabilirler. Bununla birlikte, cinsellikleri derin ve güçlüdür. Genellikle yatak odasında neler olduğu konusunda oldukça özeldirler. Bazıları diğerlerinin cinsel yaşamlarındaki şeylerin üstünde olduklarını bilmelerini istese de, genellikle dağınık ayrıntılara girmezler.

Oğlak
Koç ile Uyumu 5
Boğa ile Uyumu 85
İkizler ile Uyumu 1
Yengeç ile Uyumu 99
Aslan ile Uyumu 5
Başak ile Uyumu 65
Terazi ile Uyumu 15
Akrep ile Uyumu 60
Yay ile Uyumu 5
Oğlak ile Uyumu 40
Kova ile Uyumu 5
Balık ile Uyumu 99

Venüs Kova:
Samimi ve son derece sosyal, insanlar, birçok farklı yaşam alanından farklı tanıdık koleksiyonlarını geliştirmekten hoşlanıyorlar.

Arkadaşları ve sevgilileri ile güçlü bir entelektüel bağlantıya sahip olmak çok önemlidir ve duygusal uyumdan çok daha önemlidir.

Sıcaklık ve empatiden yoksun olabilirler. Özgürlüklerine dayatılan kısıtlamalar nedeniyle yoğun duygusal bağlardan kaçınmayı tercih ederler. Onlara bolca kişisel alan sağlayacak ortaklar arar. Sevgililerine karşı son derece hoşgörülüdürler, kıskançlık tamamen yabancı bir duygudur.

Alternatif fikirleri keşfetmeyi sever. Burjuva değerlerinden nefret eder ve kendi alışılmadık sosyal davranış kurallarını oluşturma eğilimindedir. İnsan kardeşliğine ve tüm insanlığın eşit haklarına güçlü inanırlar, tanıştıkları herkese aynı derecede saygı ve samimiyetle davranmayı severler.

Venüsü Kova burcunda olan insanlar, Mars burcu Kova, İkizler, Terazi ve Aslan olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Kova
Koç ile Uyumu 65
Boğa ile Uyumu 15
İkizler ile Uyumu 85
Yengeç ile Uyumu 1
Aslan ile Uyumu 99
Başak ile Uyumu 1
Terazi ile Uyumu 90
Akrep ile Uyumu 40
Yay ile Uyumu 80
Oğlak ile Uyumu 5
Kova ile Uyumu 50
Balık ile Uyumu 50

Balık Venüs:
Hiçbir şey ve kimse yeterince iyi olmadığından, aşk hayatlarında sürekli bir memnuniyetsizlik ve hayal kırıklığı hissi yaşarlar.

Koşulsuz sevgi ve affetme için en büyük potansiyele sahiptir. Şefkatli olan bu insanlar, sevdiklerine gerçekten hayranlık uyandıran özveriyi yapabilirler. Romantizme bağımlı olma eğilimindedir.

Romantik filmlere, edebiyata ve şiire, ruhlarına konuşan müzik ve sanata ve hayal güçlerinin dünyasında kendilerini kaybetmelerine ve sıradan gerçeklikten kaçmalarına izin veren şeylere bayılır. Kişisel sanatsal yeteneklerini bu alanların herhangi birinde ifade etmek en büyük mutluluk kaynağıdır.

Aşık olarak, gerçekleştirilmesi çok zor olabilecek neredeyse mistik bir bağlantı veya birlik duygusu ararlar.

Balık burcundaki bireylerin güçlü manevi değerleri vardır.

Venüsü Balık burcunda olan insanlar, Mars burcu Balık, Yengeç, Akrep ve Başak olan insanlar için cinsel olarak çekicidir.

Balık
Koç ile Uyumu 20
Boğa ile Uyumu 99
İkizler ile Uyumu 15
Yengeç ile Uyumu 85
Aslan ile Uyumu 1
Başak ile Uyumu 99
Terazi ile Uyumu 50
Akrep ile Uyumu 70
Yay ile Uyumu 30
Oğlak ile Uyumu 99
Kova ile Uyumu 50
Balık ile Uyumu 75

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir