Siyasete Girene Kadar Basının Ne Kadar Aşağılık Kirli Korkunç Yalancı Olabileceğinin Farkında Değildim

Siyasete Girene Kadar Basının Ne Kadar Aşağılık Kirli Korkunç Yalancı Olabileceğinin Farkında Değildim

Amerika başkanı Donald Trump, Amerikan basınının ne kadar aşağılık ve yalancı olduğunu dile getirince, üzerine alanlar tarafından tepki gördü. (Özellikle 11 Eylül senaryosunda bu çok net ortaya çıkmıştı)

Davos’taki 2018 Dünya Ekonomik Forumu (WEF) için 18 yıl aradan sonra Amerika adına konuşma yapan Trump yine birilerinin işine gelmeyecek şekilde gerçekleri açıkladı. Trump açıklamasında şunları belirtti:
Amerikan halkının çıkarlarının temsilcisi olarak buradayım. Ben her zaman önce Amerika diyeceğim ama bunu demek Amerika tek başına demek değil.

Amerika’da, yakın geçmişte başkan seçilen işadamı olmadı. Ben New York’ta emlakçılık yaparken haber medyasından iyi muamele görüyordum ama siyasete atıldığımda bu tutum değişti.

Siyasete girene kadar, basının ne kadar kirli, ne kadar yalancı, ne kadar korkunç, ne kadar aşağılık olabileceğinin farkında değildim.

Buraya basit bir mesaj vermeye geldim. İşinizi, istihdamınızı, yatırımınızı Amerika’ya getirmek için bundan daha iyi bir zaman hiç olmamıştı.

Ticaretin adil ve mütekabil olması gerekir, yağmacı, talancı ticari uygulamaları piyasaları bozuyor. Amerika adil olmayan ticari uygulamalara artık göz yummayacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir