Restoranlar Menülerini Tablet Bilgisayarla Sunacak

Restoranlar Menülerini Tablet Bilgisayarla Sunacak

Restoranlar dijital teknolojiye uzun süredir uzak kaldı. Bir süre önce restoranlarda çalışan personelin kağıt kalemle sipariş alma işlemleri tablet bilgisayarlara kaysada menüler yine eski usülden yani kağıttan faydalanılarak seçiliyordu.

Artık menülerin yerini tablet bilgisayarlar almaya başlıyor. Menülerden seçilen yemek siparişleri doğrudan mutfağa ulaşarak çok daha hızlı planlı işlem yapılmasını sağlıyor.

İstanbul merkezli Bambulabs tarafından geliştirilen FineDine adlı uygulamayla Restoran yönetimi tamamen dijitalleşerek müşteri memnuniyeti ölçülebiliyor.

Bu uygulamayla tablet menüde yemeklerle alakalı tüm malzemeler, hazırlanışı, fiyat bilgisi, fotoğrafları, diyet vb. bilgilere ulaşılabiliyor ve yemeğin hazırlanma süresi görülebiliyor.

Zaman zaman garsonların unuttuğu özel sipariş istekleri böylece sona erecek. Ayrıca tükenen yemekler anında tablet menüden çıkıyor. 13 farklı dilde tablet menüler sunulabiliyor.

Henüz yeni geliştirildiği için hesap ücreti ödemesi gerçekleşmiyor ama ilerleyen dönemlerde bu sistemde olacaktır. Bir kişi restorana gittiğinde tablet menüden yemek siparişini verip kredi kartıyla ödemesini (cep telefonuna onay kodu gelerek) anında yapabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir