İnsanlara Nasıl Çip Takılacak Herkesin Yanlış Bildiği Konu

Pek çok kişinin tartıştığı ve yeterince bilgi bulunmayan insanlara çip takma konusunu Bill Gates Reddit’e açıkladı. Halk ağzıyla çip olarak adlandırılan şey bilinen mikro çiplerden değil adı kuantum nokta dövmesi.

Bill Gates hangi insanın test edildiği, aşı yaptırdığını gösteren dijital kimlik fişleri için kuantum nokta dövmeleri kullanılarak insanların çipleneceğini açıkladı.

Michigan Teknoloji Enstitüsü ve Microsoft tarafından geliştirilen DuoSkin adlı teknoloji insan derisi üzerinde yapay bir katman oluşturarak çip vazifesi görüyor. Mikron ölçekli kapsüllerin içine gömülü olduğu bir aşı ve floresan bakır bazlı kuantum nokta dövmeleri şeker bazlı mikro iğnelerin uygulanmasıdır. Mikronedles cildin altında çözüldükten sonra, uygulanan aşıyı tanımlamak için desenleri okunabilen kapsüllenmiş kuantum noktalarını bırakırlar. Bu dövmeler veri paylaşımı ve kablosuz iletişimi sağlayabiliyor.

Kuantum nokta dövmeleri, herhangi bir kimliğe gerek duymadan Microsoft’un projesi olan ID2020 ile dijital kimlik girişimiyle desteklenmektedir.

Herkesin anladığı ve dile getirdiği çip uygulamasının ise kadınlara yapılması planlanıyor.

Gates Vakfının desteklediği bir diğer proje olan Mikroçip implantları, kadınların doğum kontrolünü sağlamak amacıyla kullanılacak. Bu mikroçip uzaktan kumanda ile kablosuz olarak çalıştırılabilen kalça, karın veya üst kolun altına yerleştirilmek üzere tasarlanmış 20x20x7 mm boyutlarında bir mikroçiptir. Çipin 16 yıl boyunca kadından çıkarılması gerekmez.

Amerika Birleşik Devletleri’nde bazı Hıristiyan yasa koyucu ve politikacılar, her türlü insan çiplemesini yasaklamaya çalışsada başarılı olamadı. Hıristiyanlar ve Müslümanlar bu konuda ortak düşünceye sahip ve insanların asla çiplenmesini istemiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir