Herkes İçin Para Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Herkes İçin Para Ödüllü Fotoğraf Yarışması

Kocaeli Başiskele ilçesinin tanıtımına katkı sağlaması adına amatör veya profesyonel fotoğrafçılar için para ödüllü yarışma düzenliyor.

Her fotoğrafçı serbest konuda en çok 5 fotoğrafla yarışmaya katılabilecek. Birinci olan yarışmacıya 5 bin TL, 2. olan yarışmacıya 2 bin 500 TL, 3. olan yarışmacıya ise bin 500 TL para ödülü verilecek.

Ayrıca sergilenmesi için seçilen 30 farklı fotoğrafın her biri için 100 TL sergileme ödülü verilecek.

Yarışmaya Türkiye’nin pek çok yerinden ve Kocaeli’den katılım bekleniyor. Yarışma 30 Haziran 2015 mesai bitimi saat 17.30’da sona erecek. Ödül Töreni ve Sergi 13-17 Temmuz 2015 tarihleri arasında gerçekleşecek.

Katılım şartları:
Başka yarışmalarda ödül almış eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir. Yarışma tarihi itibariyle en fazla 1 yıl öncesine ait eserlerle yarışmaya katılabileceklerdir. Daha eski tarihlerde çekilmiş fotoğraflar kabul edilmeyecektir.

Fotoğraflar Başiskele bölge sınırları içinde çekilmiş olmalıdır, jüri tarafından ilçe dışı bir fotoğrafın başvurusu değerlendirme esnasında iptal edilir.

CD’ye kayıt edilen her fotoğrafın adlandırılmasında sırasıyla; harflerden oluşan rumuz (tüm resimler için aynı rumuz kullanılacaktır), sıra numarası ve eser adı mutlaka bulunmalıdır(Örnek: Başiskele – 1 – eser adı ).

CD üzerine sadece rumuz yazılarak gönderilmelidir.

CD kayıtlarında fotoğrafların eser sahibinin arzu ettiği kadrajda, büyük baskıya uygun olacak şekilde (uzun kenarı 45cm), en az 300 dpi çözünürlükte ve jpeg formatında olması gerekmektedir.
Başvuru için www.basiskele.bel.tr adresini ziyaret ederek yarışma şartnamesini okuyabilir ve başvuru formunu indirebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir