Euro Truck Simulator 3 ne zaman çıkacak

Euro Truck Simulator 3 ne zaman çıkacak

Euro Truck Simulator SCS Software tarafından çıkarılan kamyon, tır simulasyonu oyunudur. İlk çıkış tarihi Ağustos 2008 olan ve sonra 2. serisi Ekim 2012’de çıkarılan oyunun 3. serisinin çıkış tarihi üretici firma tarafından henüz açıklanmadı.

Euro truck simulator, Avrupa ülkeleri baz alınarak tasarlanmış ve belirli bütçeyle oyuna başlanıp para kazanma prensibiyle işliyor. Oyunda hayali firmalar için yük taşınması yapılmaktadır. Oyunda para kazandıkça farklı ülkelerde kullanım açık hale geliyor.

Oyunda Scania, Volvo, MAN, DAF, Iveco, Renault, Mercedes – Majestic gibi araç markaları bulunuyor. Bu araçlar üretici firmanın çıkardığı güncellemelerle güncelleştirilebiliyor ayrıca oyuna ek olarak çeşitli paketler indirilebiliyor ve oyun haritası genişletilebiliyor.

Oyunun ilk sürümünün sistem gereksinimleri;
Minimum
Windows XP, Vista
XP için 512 Mb, Vista için 1 GB Ram
2.4 GHz Intel Pentium 4
128 MB ekran kartı: GeForce 4 (MX desteklemiyor), ATI Radeon 8500

Önerilen
3.0 GHz Intel Pentium 4
XP için 2 GB, Vista için 2.5 GB Ram
256 MB ekran kartı: GeForce 6, ATI Radeon 9800

“Euro Truck Simulator 3 ne zaman çıkacak” hakkında 18 yorum var

  1. Oyunu ammada abartmışınız tüm kamyonlar olsun ve seviye atlamak daha kolay olsun,kar yağsın,dolu yağsın freni zortladıgında patlasin dorseden bazı şeyler düşsün kaza yaptıgımızda fiz. Hasar olsn aklıma gelirse dewmnı yzrm

  2. 1.19 artık bitti 1.21.1 ben indirdim şu andada oynuyurum arkadaş larım

  3. Çıkmaz çünkü şuanda American Truck Simulator ile Uğraşıyorlar. ETS 3 fikirleri bile yoktur şuanda.2-3 Sene Sonra Belki

  4. bence ETS 3 seneye çıkar çünkü zaten ETS 2 bin 1.19 Sürümü çıktı .bu sürümden sonra 3 . Ayrıca şu Özellikler olursa iyi olur
    Şehirler büryük Olmalı bir kere
    Ford Olmalı
    Adam en azından Aşağıya insin yani
    Toprak ,ham ve farklı şekillerde Yol’lar olmalı
    TIRı vurunca darbe almalı (fiziksel olarak)
    Kamyonlar Olmalı
    Tırı sürenler gerçek gibi Olmalı
    Insanlar fazla ve gerçekçi Olmalı
    Şehirlerde evler bakkallar gibi Şeyler Olmalı
    Oyun ayrıca biraz gerçekçi Olmalı yani tırın içi , rengi ,yollar ,şehirler ,eksik ülkeler ,gibi
    Bunlar olmadıkça oyun monoton

  5. EURO Truck Simulator 3'de istediğim özellikler;
    Şoför acıkmalı
    sosyal hayat olmalı
    Türkiye yaması çıkartılırsa Türkiyedeki yolların %80-%90 kadarı olmalı
    ETS 2de volvo hariç tüm tırların hızları aynı. Tırların hızları hızlanmaları motorun gücüne göre olmalı
    Tek tır olmamalı kamyon ve araba olmalı
    Araba yarışı yapılacak yerler olmalı
    Tek dorse değilde 2 veya 3 dorse çekilmeli Tabi tırlar bu dorseleri motor gücüne göre çekmeli

  6. Abi buradaki herkes oyuna eklenebilecek çok güzel özellikler yazmış.Herkese teşekkür ederim.Abi lülfen ETS 3e bu özellikleri yükleyin.Herkes bu yazıları yazmak için çaba,internet,düşünce harcıyor. Yaparsanız hakkınızı helal edin.Bu yorumu okuduğunuz için teşekkürler.

  7. Oyunda Ailemiz sevgilimiz olmalı.ayrıca araba ev alabilmeliyiz.online modu olup tırlara nitro turbo gibi şeyler takılmalı.İstanbul b. altındaki tren geçitinin geçtiği yol ETS 3e eklenip oradan araçlar geçmeli. iç ışıklandırma olmalı, led takılmalı.Kaza yapıldığında sürücü yaralanmalı ve bir kaç günlüğüne iş yapmamalı. Tırda çizik,yamulma olmalı.Tırın vize veya bandrolu olmalı . Şoför sevgilisi ile konser veya partilere gitmeli.son olarak Avrupa2daki tüm ülkeler olmalı.Abi bunu tanıdığım özelliklerin hepsini okul arkadaşlarıma sormuştum.faceden7 kişiye bu özelliklerin hepsini bende dahil 58 kişi bazılarını ise 13 kişi sadece bir iki tanesini isteyen 5 kişi var.İnşallah ETS 3de bu özellikler olur.

  8. Türkiye modu eklense ve yollar türiyeninkiyle aynı olsa. Abi bunu abilerimden 3ü arkadaşlarımdan 34ü facedekilerden 182si okuduğum yorumlardan 4ü istedi.tam olarak123 kişi istedi. Bunu yapın 123 kişi+ben bu oyunu facede beğenelim. hadi bizi kırmayın.

  9. Oyunu biraz erken çıkarsanız.Oyuna dorse şehir yaması ekleseniz oyun manyak olur. ETS 2 multıplayer oyununu oynayan birisini izledim çok güzel olmuş.bunada ekleyin.beğenilmeyi siz tahmin edin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

  10. tamam iyidiyosunda arabadan inince oyunun zevki çıkmazdı gta gibi olurdu ama diğer özellikler güzel :D

  11. Kardeşim bu dediklerini yaparlarsa oyun güzel olur, ama o zaman oyun tır simulasyonluğundan çıkar. Tamam arabadan inip diğer tırcılarla beraber bir çay içmek hiç fena olmaz ama dediğin gibi sosyal hayat biraz aşırıya kaçar. SCS şirketi o kadar grafiği haritayi çizibilecek bir şirket değil ama Rockstar Games ile bir işbirliği kurarlarsa olabilir. Çünkü şuana kadar en iyi oyun haritası GTA5'e ait bunuda Rockstar yaptığından haritalar konusunda Rockstar'la bir işbirliği yapmalarıı gerekir.

  12. aynen kardeşim böyle olsa daha iyi olur hele de arabadan inip sosyal hayatını kontrol etmek olsa daha iyi olur

  13. Bence Oyun çıktığı an şöyle olsa süper olur
    1-Dahada Çok Araç ve dahada gerçekçi trafikler yani İstanbul trafiğigibi
    2-Grafiklerin dahada geliştirilmiş biçimde olması. ve Dahada büyük bir harita
    3-Şehirlerde bol İnsanlar ve şehirlerin dahada büyük olması
    4-Ara sıra Polis kontrolleri trafik polislerinin Çalışması
    5-Tırdan İnebilmek ve Hem iş hayatını hemde sosyal hayatını kontrol etme
    6-Uykusu gelince dahada uykusus kalırsa tırın konrolunu kaybetmesi ve kaza yapması o anda kendini hastenede bulması ve tır eğer sana ait değilse ceza.
    7-Mesela Parise gidince Eyfel kulesini görebilme ve yanına insan haliyle gidebilme.

  14. Oyunla ilgili son gelişmeler ne durumda varmı bilgisi olan?

  15. Şuan firma hala ets 2 üzerinde çalışmakta. Gerçeklik hususunda planladıkları yeni güncelleme planlarını daha öncede açıklamışlardı. Otobüs similasyonu olan Euro Coach Simulator gibi dev dlc'ler yayınlayarak oyunu daha da genişleteceklerini duyurdular. Bu en az 2 yıl sürecektir. Çünkü American Truck Simulator bile daha piyasaya sürülmedi. Bi 2 yılda onunla idare edeceklerdir. Euro Truck Simulator 3 için SCS firmasının şuana kadarki stratejisi doğrultusunda tahmini en erken tarih 2018 diye söylenmekte. Önümüzdeki sene ets 3'ü beklememek gerek, çünkü fizik motoru açısından pek de bir değişiklik olacağını sanmam. American Truck Simulator ETS 2 ile aynı yapıya sahip. Tek değişiklik harita araç ve birtakım ufak değişiklikler. Daha gerçekçi bir fizik motoru ve haritalama için en yakın 2018 gibi bir tarihi beklemek gerek, diye düşünüyorum. SCS'nin elinde ancak bu kadarı gelir…

  16. Euro truck simulator 3 tahminimce şöyle olabilir;
    .bütün tırların markası lisanslı,
    .tırlarda navigasyon ve yan etekler standart,
    .Avrupa ülkelerinin bütün kıtalarda yer alması türkiye dahil olmak üzere,
    .oyuna başlangıçta galerilerin açık,
    .kapalı yolların hepsinin açık,
    .Avrupa ülkelerinin ve Türkiyenin kendi kargo şirketleri olur,
    .tüm tırlarda kabin içi ışıklarda olur,
    .gece karanlığın hafif olması,
    .tırların çeşit çeşit direksiyon seti olması,
    inşallah benim söylediklerim gibi çıkar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir