Bluetooth Mesh Aydınlatmada Kablosuz Bağlantı Kapsamı

Bluetooth Mesh Aydınlatmada Kablosuz Bağlantı Kapsamı

Gooee, St. Petersburg FL test merkezinde Bluetooth mesh ile çeşitli armatürleri denemek için bir araya getiriyor.

Birçok aydınlatma üreticisi Bluetooth’a güveniyor, aydınlatma endüstrisi, artık Bluetooth’un pazarda iş yapabileceğini umuyor. Bluetooth mesh standardının akıllı aydınlatma uygulamalarını artıracağı düşünülüyor.

Gooee, son kullanıcı sitelerinde birkaç küçük ölçekli, standart öncesi Bluetooth mesh akıllı aydınlatma ağını da hazırladı. Örneğin, bir Aurora-Gooee projesi olan Münih’teki BMW müşteri deneyimi test merkezi, bir mesh topolojisi üzerine kurulu. Teknoloji, bir showroom ortamında bir arabaya yaklaşan insanların varlığını hissediyor ve motor gürültüsü oluşturma veya müşterileri etkilemek için tasarlanmış diğer şeyleri devre dışı bırakma gibi eylemleri tetikleyebiliyor.

Mesh standardı olası tüm ticari, endüstriyel ve konut bilgi teknolojisi kullanımları için geçerli. LED’ler mesh IoT aydınlatmasını destekleyebilir, bu da akıllı aydınlatmanın geniş perakende mağazaları, depo alanları, ticaret ofisleri ve diğer yerleri kapsayabileceğini gösterir. Akıllı aydınlatma perakende dünyasının müşterileriyle entegre olabilir, mağazalarda ve depolardaki varlıkları ve envanterleri izleyebilir, bina yönetim sistemleri ile konuşabilir veya kendi aydınlatma ayarlarını yeniden düzenleyebilir, alan yöneticilerine, alanın yeniden atanması konusunda danışmanlık yapabilir ve diğer pek çok veri odaklı süreci destekleyebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir