Ay Burcu Nedir Uyumu Hakkında Bilgi

Ay Burcu Nedir Uyumu Hakkında Bilgi

Ay Burcu Nedir Uyumu Hakkında Bilgi

Genellikle herkesin bildiği burç, güneşe göre hesaplanan güneş burcudur. Herkesin bir de ay burcu vardır. Bebek doğduğunda ayın bulunduğu aya göre hesaplanan burçtur. Ay burcu duygularınızı ve ruhunuzu şekillendirir. İdeal ruh eşi ay burcu uyumunda saklıdır.

Ay burcu; kişilik, bilinçatı ve duygular, alışkanlıklar, keyif ve konfor alanlarıyla ilgilidir. Ay küçülürken doğan insanlar, daha içe dönük, ay büyürken doğan insanlar ise daha dışa dönük olurlar.

Ay Burcuna göre neye ihtiyacın var?

Ay Burcu Koç:
Özerkliğe, meydan okumalara, eyleme, yeniliklere ve “ilk” olmaya ihtiyacı var. Kolayca heyecanlı ve enerjik olma eğilimindedirler. Kolayca hüsrana uğrama ve hatta kızgın olma eğilimindedirler. Tutkuları için fiziksel veya yaratıcı bir çıkış noktası olması önemlidir: spor, düzenli seks ve hobiler veya onlara meydan okuyan projeler.

Ay Burcu Boğa:
Kalıcı bir şey inşa ettiklerini hissetmek için istikrara, maddi rahatlığa, sevgiye, güzelliğe ihtiyaç duyar. Duygusal yatırımlarının geri dönüşünü istiyor, ancak biraz fazla takıntılı olabilir.

Ay Burcu İkizler:
Sürekli iletişim, yeni fikirler, uyarıcı diyalog ihtiyacı var. Benzer ruhlara, bir “zihinlerin buluşmasına” ve size bir şeyleri yansıtabilen ya da yansıtabilen birine çizilmiş.

Ay Burcu Yengeç:
İhtiyaçları besleyici, güvenlik, aile ve yaratık konfor (iyi gıda, yuvalama, rahat giysiler). Terk edilme korkusu olabilir ve çok fazla güvence gerektirir.

Ay Burcu Aslan:
İlgi, cazibe, sevgi, durmak bilmeyen eğlence ve oyun oynamaya ihtiyaç duyar. Heyecan ve fetih ister, hayatını onlarla kutlayacak biri. İfade edilmesi gereken güçlü liderlik duygusu.

Ay Burcu Başak:
Düzenli ve yardımsever hissetmek için zihinsel uyarım gerekir. Sorun çözmeyi ve analiz etmeyi sever ancak endişeli veya endişe verici olabilir.

Ay Burcu Terazi:
Uyuma, güzelliğe, arkadaşlığa, eşitliğe ihtiyaç duyar. Çatışmadan nefret eder ve huzurlu ve estetik açıdan hoş bir ortam, zevkli kıyafetler, güzel sanatlar ve güçlü bir adalet duygusu ister.

Ay Burcu Akrep:
Gizliliğe, yoğunluğa, ruh bağına, güçlü cinsel kimyaya veya bir “güç ikilisinin” parçası gibi hissetmeye ihtiyaç duyar. Güvenmek ve açılmakta zorlanır. Ay burcu Akrep olan kişinin güvenini kazanan kişi sonsuz sadakatle ödüllendirilecek.

Ay Burcu Yay:
Maceraya, fetihlere, bilgeliğe, çeşitliliğe ihtiyaç duyar. Dünyevi ve açık fikirli insanlara ilgi duyar, seyahat etmeyi ve yeni deneyimler yaşamayı sever, her kesimden insanlarla tanışır. Hayat sürekli bir karnaval ve kutlama gibi hissetmelidir, kolayca sıkılır.

Ay Burcu Oğlak:
Uzun vadeli bir mirasa ve nesiller boyu sürecek bir şey yaratıyor gibi hissetmesi gerekiyor. Güç bir dönüştür ve bu ay burcunun kesin sınırları ve hırsı olan birine ihtiyacı vardır. Yalnızlık ve şarj etme zamanı ister – zaman zaman depresif veya melankolik olabilir. Duygusal olarak uzak olabilir ve çok besleyici olmayabilir.

Ay Burcu Kova:
Dostluğa, işbirliğine, ortak bir nedene ihtiyaç duyar – ancak bu asi ay yakında güçlü bir bireysellik duygusunu ve bu güçlerin yıkılmasını ister. Zaman zaman hoş insanlara atlayabilir. Yerleşmek bu ay burcu için zordur ve hatta yaptıklarında çok fazla özgürlük ve özerkliğe ihtiyaçları vardır!

Ay Burcu Balık:
Fantezi, merhamet, kaçış, yaratıcı çıkışları, güvenlik ihtiyacı var. Bu rüya gibi ay işaretini sabitlemek ve okumak son derece zor olabilir … kendi derinliklerini nasıl açıklayacaklarından ya da nasıl gezineceklerinden bile emin değiller. Güçlü şifacılar olabilir ve sanatsal, şehvetli ve manevi arayışlara çekilebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir