Erbakan Yıllar Önce Bugünleri Öngörerek Atatürk’ü Anmıştı

Prof. Dr. Necmettin Erbakan, Milli Mücadele’ye öncülük etmiş büyük bir komutan olarak nitelendirdiği Mustafa Kemal Atatürk’ün, vefatının 72. yılında yayınladığı mesaj yoluyla günümüzde yaşananları öngörmüştü. Erbakan 10 Kasım’da şu mesajı paylaşmıştı:

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, milletimizin bağımsızlık konusundaki vazgeçilmez kararlılığını arkasına alarak, Türkiye Cumhuriyeti’ni kurmuş birisidir. Öncülük ettiği Milli Mücadele hareketi ile milletimizin esarete asla boyun eğmeyeceğini bütün dünyaya göstermiştir.

Atatürk’ün Muasır Medeniyet hedefine ancak; devleti ve milletiyle bütünleşip kucaklaşmış, ekonomik ve teknolojik gelişmesini tamamlamış, insan hak ve özgürlüklerini sağlamış bir Türkiye ile ulaşılabilir.

İstiklal mücadelesinde Anadolu topraklarını işgal eden emperyalist ülkeler bugün aynı planları çok daha tehlikeli ve sinsi oyunlarla gerçekleştirmeye çalışıyor.

Milletimiz tıpkı Milli Mücadele günlerinde olduğu gibi, bu sinsi planları boşa çıkaracak inanç, azim ve kararlılığa sahiptir. Milletimiz sahip olduğu tarihi tecrübe ile bu oyunları tekrar boşa çıkaracaktır. Bizler tarih boyunca, dünyaya huzur ve saadet getirmiş bir ecdadın varisleri olmanın onurunu ve sorumluluğunu taşımaktayız. Yiğit düştüğü yerden kalkacak, Türkiye yeni ve adil bir Medeniyet değişimine öncülük yapacaktır. Bugün dünyaya hâkim olan açlık, sefalet, kan ve gözyaşına son verecek iradeyi, yine milletimiz ortaya koyacaktır.

Uydu değil, lider ülke vizyonu doğrultusunda; önce Yeniden Büyük Türkiye, ardından Yeni Bir Dünya mutlaka kurulacaktır. Bu vesileyle vefatının 72. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milli Mücadele kahramanlarımızı ve bu vatan için canını vermiş bütün şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyorum.
Kaynak: www.millicozum.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir