20 Bin mAh Kapasiteli Powerbank

20 Bin mAh Kapasiteli Powerbank

Çin merkezli TP-Link tarafından üretilen yeni 20.100 mAh kapasitelik powerbank, taşınabilir bir güç santrali özelliğinde. Aynı anda iki cihaz şarj edilebiliyor. Ayrıca cihaz üzerindeki LED fener sayesinde, powerbank el feneri olarak da kullanılabiliyor.

Bu cihazla akılı telefonlar çok sayıda tam şarj edilebiliyor. Türkiye’de satışa sunulan TL-PB20100 modeli; iPhone SE’yi 10 kez, Galaxy S7’yi 5 kez, iPad Pro 9.7 inç’i 2 kez tam şarj edebiliyor.

Uzun yolculuklarda, doğada kampta vb ortamlarda, doğa sporlarını seven, gezgin, birden fazla cihazı yoğun kullanan kişilerin kullanabileceği ideal bir cihaz.

Bu üründe Kore malı LG’nin Premium serisi bataryaları kullanılıyor. Bu nedenle hem güvenli, hem uzun ömürlü olan powerbank, aynı zamanda soğuk havalarda da yüksek performans sunabiliyor.

Akıllı şarj teknolojisi, powerbank’a bağlanan cihazın bataryasına uygun şarj gücünü otomatik olarak ayarlıyor. Bu sayede küçük bataryaya sahip giyilebilir cihazlardan büyük bataryaya sahip tabletlere kadar geniş bir ürün yelpazesine şarj desteği sunuluyor. Cihaz 5V/2.4A ultra şarj hızı ile cihazları yüzde 65 daha hızlı şarj ediyor.

Cihazda kısa devre, aşırı akım, aşırı şarj, fazla ısınma gibi koruma ve güvenlik özellikleri bulunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir