Romanya Senatörü Türkiye’deki Depremin Yapay ve Saldırı Olduğunu Senato Toplantısında Açıkladı

Romanya Senatörü Türkiye’deki Depremin Yapay ve Saldırı Olduğunu Senato Toplantısında Açıkladı

Romanya Senatörü Türkiye’deki Depremin Yapay ve Saldırı Olduğunu Senato Toplantısında Açıkladı

Romanya Senatörü Avukat Diana Lovanovici, Türkiye’deki depremin yapay bir saldırı olduğunu bu saldırıların dünya nüfusunu azaltmak için uygulandığını senato toplantısında açıkladı.

Türkçe paylaşıma açtığı açıklamaları şöyle;

Konuşan: Senatör Diana IOVANOVICI-SOSOACĂ
Senato toplantısı: 08.02.2023
Siyasi açıklamanın başlığı: “İNSANLAR ÖLMEK ZORUNDADIR VE HENÜZ BİTMEDİ”

Sevgili senatör arkadaşlarım, Üç yıldır dünya çapında gerçek bir kitlesel katliam kampanyası yaşıyoruz, ya sözde salgınlar ve insanları öldüren denenmemiş aşıları enjekte etme ihtiyacı yoluyla ya da dünya nüfusunu azaltan, ancak diğerlerini geri püskürten savaşlar yoluyla uluslararası siyaseti sarsıyor. Güç direklerini yeniden hizalar ve sınırları değiştirir.

Depremlerin emir üzerine üretilmesine şahitlik edene kadar, aslında Türkiye’nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kurulmasından hiç hoşlanmayan dünyanın devlerinin Türkiye’ye yönelik bir saldırısıdır. Dahası, özellikle Türkiye NATO içinde askeri açıdan ikinci büyük güç olduğu için, Ukrayna-Rus savaşındaki tarafsızlık ve arabuluculuk konumu derinden rahatsız etti. İsveç’in NATO’ya katılımını bloke etme pozisyonu ve özellikle Davos’ta yaptığı konuşma ve ayrıca basın toplantısının ortasında Schwab’a meydan okuyarak ayrılma jesti, liderlerin sert ve soğuk dünyasında yankısız kalmadı. Dünya. Ancak, hiç kimse insanların ölmesi gerekeceğini düşünmedi, bu kadar çok insan ve bu kadar acımasız bir şekilde ve bu sadece bir uyarı, çünkü Türkiye’nin en kalabalık bölgesi değildi.

Yıkıcı bir depremin 150 artçı sarsıntısı, ikincisi birincisinden daha büyük, bir merkez üssü yok, alan yapay olarak uyarılıyor, jeolojik silahlar çok uzun bir süredir var, şimdiye kadar çok fazla can kaybına neden olmadan, muhtemelen deneyler için kullanılıyor. Şimdi uygulamaya konulmuştur.

Türkiye’nin boru hattı haritasına dikkatlice bakarsak, aslında hedeflerden biri olan gaz ve petrol boru hatları ile yarıklanmış olduğunu görürüz: bunların imhası. Ancak sözde depremin olmasına 10 saniye kala Türkler bu boru hatlarını kapattı. Ayrıca depreme 24 saat kala 10 ülke Türkiye’den büyükelçilerini geri çekti. Olaydan 5 gün önce Romanya Dışişleri Bakanlığı, diğer ülkelerde olduğu gibi herhangi bir tehlike olmamasına rağmen Romanya vatandaşları için Türkiye’ye seyahat uyarısı yayınladı. İnsanları öldürerek çıkarlarına hizmet ettiler. Tüm televizyon kanallarında gösterilen haritalar depremin merkez üssü olmadığını, binlerce depremin olduğu bir epiline olduğunu gösteriyor.

Türk gizli servisleri, daha sonra bölgedeki tektonik plakaların istikrarsızlaşmasından sonra bir zincirleme reaksiyon olan olası bir “suç müdahalesini” (ilk depremin tetiklenmesinde başka bir devletin katılımı okuyun) araştırıyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın cesareti, haysiyeti ve şerefi ile Rusya Federasyonu’na yakınlığı nedeniyle cezalandırıldığı, aslında bir tarafsızlık ve barış için arabuluculuk pozisyonu olduğu çok açık. Ayrıca, birçok ülke temsilcisinin şimdiden Devlet Başkanı Zelenskiy’in verdiği emirlere ve despotizme karşı dünyayı yönetiyormuş ve birileri silah gönderip katılmak zorundaymış gibi bağırmaya başladığı Ukrayna’dan da dikkatler başka yöne çevrilmek isteniyor. savaşını, kendi halkını feda ettiği ve tüm ülkesini yok ettiği bir savaşta. Barıştan bahseden herkes rezillik direğine konur ve her taraftan saldırıya uğrar. Eşsiz “Romanya için Tarafsızlık” girişimini başlattığımızda Romanya’da olan buydu. Bükreş’ten barış.” Hepsi bana koştu, öyle ki şimdi, bir yıllık savaştan sonra, neredeyse hepsi, fikirlerinin efendisi olduklarını iddia ederek, başından beri onayladığım ve desteklediğim her şeyi söylüyor. İntihalciler. Ferisilere. Yahudiler.

Sizin yüzünüzden insanlar öldü ve ölmeye devam ediyor, hepinizin elleri dünyaya hükmetmeye gelmiş delilerin çıkarları için öldürülen milyonlarca insanın kanına bulanmış durumda. Ne yazık ki, Romanya liderliği seviyesinde sadece beceriksizler, aptallar, intihalciler, hırsızlar, soyguncular, suçlular, korkaklar, hainler var ve liste uzayıp gidiyor. Yabancı ülkeler tarafından desteklerinde ve Romanya’nın pahasına özel meziyetler için ödüllendirilen bu beceriksizler, şu anda Romanya’yı tarafsız, egemen bir devletten, bazı büyük güçlerin savaş benzeri güçlerini uygulayabilecekleri, köle ve saldırgan bir devlete dönüştürmeye çalışıyorlar. Eylemler ve Rumenleri başkalarının yararına top yemi haline getirmek. Yahudiler, sizi ne pahasına olursa olsun, ne pahasına olursa olsun durduracağız. Romanya’yı egemen ve tarafsız bırakın! Kimsenin savaşlarıyla ilgilenmiyoruz. Her zaman milletimizi ve gliamızı savunduk ve kimseye saldırmadık, bilmelisiniz ki, kamp kazandığında bile her zaman kaybeden kampta olduk. Hep ödedik.

YETERLİ! ŞU ANA KADAR! SİZİN HAİNLERE NE SÖZLER VERİRSENİZ ROMANYA TARAFSIZLIĞINI KORUYOR! BİRBİRİMİZ SİZDEN NE İSTERSENİZ DE BÖLGEDE İYİ KOMŞULUK İLİŞKİLERİNİ SÜRDÜRMEK BİZİM GÖREVİMİZ! BARIŞIMIZI SAVUNMAK ZORUNDA DEĞİLSENİZ, Kİ SAVUNMUYORSUNUZ, O ZAMAN GİTMEYİN YOKSA SİZİ İNDİRECEĞİZ!

Bu noktada uluslararası düzeyde işlerin kontrolden çıktığı benim için çok açık, aptallar Tanrı’yı oynuyor ve bence oyunu kazandılar. Çünkü alışılmadık silahlarla savaşlara ve felaketlere neden olan bu kaçık ve psikopat insanlar için biz insanlar sadece kurtulabilecekleri birer sayıyız.

Bütün milletlerin, dünya halklarının birlikte ayağa kalkması, rahatlıktan ve gafletten uyanması zorunludur ve tıpkı 1848’de olduğu gibi, mutluluğumuzu çalan psikopatların, kaçıkların boyunduruğundan kurtuluş mücadelesini başlatıyoruz. içinde yaşadığımız güzel dünya. Bu nedenle, hâlâ Şeytan’ın değil, Tanrı’nın dünyasında yaşamak isteyen hepinizi savaşmaya, hepimizi özgür kılacak ve bu düşmanları yok edecek bir dünya isyanına davet ediyorum, çünkü şu anda biz MEŞRU SAVUNMADA. TÜRKİYE’DEN PENÇELERİ ÇIKARIN, ROMANYA’DAN PENÇELERİ ÇIKARIN! TANRI’NIN HALKININ PENÇELERİNİ ÇIKARIN! DÜNYANIN PSİKOPATLARINA UYARI: SİZİN ÖLMEK İÇİN İNSANLARA İHTİYACINIZ VARSA, BİZİM DE YOK OLMAYA İHTİYACIMIZ VAR! YA HEP YA HİÇ! GÖZE GÖZ VE DİŞE DİŞ! TALION YASASI!

Teşekkür ederim!
Senatör SOS Partisi Romanya
Diana IOVANOVICI-SOSOACĂ
Tarih: 08.02.2023

Kaynak:
Konuşmanın Türkçe içeriğine buradan ulaşılabiliyor.
https://sosro.ro/storage/2023/02/Declaratie_politica_-_turca08.02.2023_A_fost_nevoie_sa_moara_oameni.pdf

Konuşma videosu:
https://vk.com/video-198462752_456241153

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir