Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Kıyafet Tiyatro Konser Bileti Kitap Yurtdışı Staj Sunan Sosyal Girişim

Üniversite Öğrencilerine Ücretsiz Yemek Kıyafet Tiyatro Konser Bileti Kitap Yurtdışı Staj Sunan Sosyal Girişim

Askıda Ne Var adlı sosyal girişim, örgün eğitim alan üniversite öğrencilerine; ücretsiz yemek, kıyafet, tiyatro ve konser bileti, kitap, dergi ve yurtdışı staj gibi ürün ve hizmetlerin sunulmasını sağlıyor.

Girişimin amacı, üniversite öğrencilerinin kendilerini daha fazla geliştirmelerini, daha fazla tiyatroya, konsere, sinemaya, yurtdışına gitmelerini sağlamak, paylaşım kültürünü aşılamak ve daha güzel bir gelecek oluşturmak.

Sosyal girişimden sadece Türkiye’deki devlet üniversitelerinde okuyanlar ve Türkiye’deki özel üniversitelerde tam burslu okuyanlar faydalanabiliyor.

Üniversite öğrencilerine destek olmak isteyenler, gönüllü olarak üniversite öğrencilerine yemek ısmarlayabilir, sahibi olduğu veya çalıştığı şirketin ürün ve hizmetleri askıya bırakılması için öncü olabilir veya sosyal medya kanalları üzerinden askidanevar.com’u paylaşabilir.

Üniversite öğrencilerine yemek ısmarlamak için askıya bırak butonuna tıklayarak askıya yemek bırakmak istenen şehir ve restoran seçilerek, ilgili restorandaki menü görüntülenebilir ve kredi kartıyla ödeme yapılarak istenilen sayıda yemek öğrencilere ısmarlanabilir.

Askıda Ne Var adlı sosyal girişime yemek dışında bir ürün bırakmak isteyenler iletişim formu üzerinden irtibata geçebiliyor. Askıya bırakmak istenen ürünün üniversite öğrencilerine uygunluğu araştırılır, ardından olumlu ya da olumsuz dönüş yapılır.

Üniversite öğrencileri ile öğrencilere birşeyler ısmarlamak isteyenler ayrıntılı bilgiye askidanevar.com adresinden ulaşabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir