Trump: CNN Sahte Haber Kaynağı Olarak Amerika’yı Dünyada Çok Kötü Temsil Ediyor

Trump: CNN Sahte Haber Kaynağı Olarak Amerika'yı Dünyada Çok Kötü Temsil Ediyor

Trump, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Fox News, Amerika’da CNN’den çok daha önemli ama Amerika dışında CNN International halen önemli bir (sahte) haber kaynağı ve ulusumuzu dünyada çok kötü temsil ediyor. Dış dünya onlardan gerçeği göremiyor” ifadelerini kullandı.

CNN televizyonu Trump’a verdiği cevapta; “Amerika’yı dünyaya karşı temsil etmek CNN’in görevi değil sizin göreviniz. Bizim işimiz haber yapmak” açıklamasında bulundu.

Donald Trump, Amerika’da başkan seçildikten sonra yaptığı ilk basın toplantısında CNN çalışanından soru almamış ve CNN çalışanına “kuruluşunuz berbat, sahte haber sizsiniz” demişti.

Amerikan Başkanı Donald Trump, yine daha önce sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarda CNN, ABC ve NBC televizyonlarının da aralarında bulunduğu Amerika’nın ana akım medyasının sahte haberler ürettiğini belirterek şunları ifade etmişti; “Her negatif anket sahte haberdir, tıpkı CNN, ABC ve NBC’nin seçim anketleri gibi. Kendi kararlarımı toplanan verilere dayanarak kendim alırım ve herkes bunu biliyor. Bazı sahte haber kuruluşları, medya beni marjinalleştirmek için yalan söylüyor” demişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir