NVIDIA Maxwell GPU Yonga Mimarisini Duyurdu

NVIDIA Maxwell GPU Yonga Mimarisini Duyurdu

Güçlü performans, yeni grafik olanakları ve iki kat enerji tasarrufu saÄŸlayan ilk üst düzey ürünl yeni GeForce® GTXâ„¢ 980 ve 970 GPU’ları.

Oyunlarda görsel hesaplamadaki en karmaşık ışıklandırma ve grafik sorunlarının bazıları çözüme kavuştu. İlk kez gerçek zamanlı dinamik global ışıklandırmaya olanak sağlıyor. Işık oyun ortamında gerçekçi bir şekilde etkileşime girince sahneler gerçek hayattakine daha yakın oluyor.

Multi-frame sampled anti-aliasing (MFAA), dynamic super resolution (DSR), VR Direct gibi yeni teknolojiler ve son derece enerji verimli tasarımları Maxwell tabanlı GTX 980 ve 970 GPU’lara sınıflarındaki diÄŸer GPU’lara göre daha yüksek saat hızlarında ve daha düşük güç tüketiminde en yüksek güvenilirlik ile resim karesi renderleme olanağı saÄŸlar.

Işıklandırma, yansıtıcı ışıklandırma ve yansıtmalar dahil olmak üzere dolaylı ışıklandırmayı doğru bir şekilde oluşturmak için yeni bir NVIDIA tekniği olan VXGI teknolojisini kullanarak yapar.

Çoklu resim karesi kenar yumuÅŸatma adlı yeni bir teknik ile GTX 980 ve 970 performansını daha da artırdı. Oyunlar 4K veya diÄŸer yüksek çözünürlüklerde renderlenebilir ve daha sonra 13’lük Gauss filtresi kullanılarak kullanıcının ekranındaki yerel çözünürlüğe ölçeklenebilir. Elde edilen görüntü, doÄŸrudan 1080p’ye renderlemede alınan görüntüden çok daha yüksek kalitededir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir