GIGABYTE Ödüllü Yarışma Yapıyor

GIGABYTE Ödüllü Yarışma Yapıyor
GIGABYTE tüm hız aşırtmacıları GIGABYTE CATZILLA OC Yarışmasına davet ediyor. Tüm HWBOT üyelerinin 23 Haziran – 21 Temmuz, 2014 yarışabileceği organizasyonda, GIGABYTE tünm hız aşırtmacıları 9. seri GIGABYTE anakartlarla en az bir seviyede kapışmaları için davet ediyor.

Dünyanın önde gelen anakart ve ekran kartı üreticilerinden GIGABYTE TEKNOLOJİ Co. Ltd., HWBOT.org’un ev sahipliğinde gerçekleşen GIGABYTE CATZILLA OC Yarışmasını duyurdu. CATZILLA organizasyonunda, GIGABYTE 9. seri anakartların hava/su soğutma ve LN2 soğutma seviyesinde gerçekleşecek olan yarışmalara odaklanılacaktır. Herbir seviyede kazanana 500$ nakıt ödül ve GIGABYTE anakart verilecektir. Ek bir piyango olarak, her cuma bir adet GIGABYTE T-shirt’ü hediye edilecektir.

Yarışma Seviyeleri Seviye 1: Catzilla – 720p – 1x GPU Su/Hava soğutması kullanımı Seviye 2: Catzilla – 720p – 1x GPU LN2 soğutması kullanımı

Yarışma Kuralları:
Tüm yarışmacılar GIGABYTE 9.seri anakartlardan kullanmak zorundalar. Tüm ekran gönderimleri yarışmanın duvar kağıtlarını içermelidir.. Yarışmalarda kullanılacak techizatların, arka planda yarışma duvar kağıdı olan görüntü içermelidir. Genel HWBOT gönderme ve doğrulama kuralları geçerlidir. Hava / Su soğutma aşamasında, 30° C minimum CPU / GPU sıcaklığı gösterilmesi gerekir.

Dağıtılacak Ödüller:
– Hava/Su soğutma seviyesi – Kazanan 500$ nakit para ve bir adet GIGABYTE Z97X-UD5H anakart alacaktır.
– LN2 soğutma seviyesi – Kazanan 500$ nakit para ve bir adet GIGABYTE Z97X-SOC FORCE LN2 anakart alacaktır.
– Şans Piyangosu (24 Haziran, 4-11-18 Temmuz) Kazanan bir adet GIGABYTE T-shirt’ü alacaktır.

GIGABYTE CATZILLA OC yarışması 23 Haziran-21 Temmuz 2014 tarihleri arasında 1 ay sürecektir.

Tüm yarışma kuralları, puanlama ve daha fazla bilgi için HWBOT.org sitesini ziyaret ediniz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir