Dünya Çapında Hayvan Katliamları Sürüyor Fransa’da Ördek ve Kazlar İtlaf Edildi

Dünya Çapında Hayvan Katliamları Sürüyor Fransa'da Ördek ve Kazlar İtlaf Edildi

Dünya Çapında Hayvan Katliamları Sürüyor Fransa’da Ördek ve Kazlar İtlaf Edildi

Fransa’da kuş gribi bahanesiyle yaklaşık 1,2 milyon hayvan itlaf edildikten sonra 1,3 milyon ördek ve kaz daha itlaf edildi.

Çeşitli bahanelerle dünya çapında milyonlarca hayvan itlaf edilirken sözde hayvan severler bu duruma tepki göstermiyor. Japonya’da 5,8 milyon kümes hayvanı itlaf edilmişti. Avustralya’da 10 binden fazla deve katliamı yaşanmıştı. Çin’e bağlı Hong Kong’da yaklaşık 2 bin hamster, tavşan ve diğer küçük memeli hayvanların yok edileceği açıklanmıştı.

Avrupa ve Asya’da 10 milyonlarca hayvan itlaf edildi.

Dünyada her yıl 50 milyon hayvan; kozmetik, eğlence, giyim gibi sektörler için katledilmektedir. Çin’de kozmetik ürünler yasal zorunluluk olduğu için hayvanlar üzerinde test edilmektedir. Deri deforme olmasın diye rakun, sansar, tilki vs. hayvanların kürkleri canlı canlı derileri yüzülerek alınmaktadır.

Çin’de hayvanlara akıl almaz işkencelerde bulunuluyor. Lav tabancalarıyla köpeklere canlı canlı işkencelerden, canlı canlı derisi yüzülen köpeklere kadar saymakla bitmiyor. Diğer yandan aynı Çin robot köpeklerin videolarını dünya medyasına servis ediyor.

Kaynak:
agrihebdo.ch/news/grippe-aviaire–pres-d-un-millier-de-foyers-en-europe/9056
thenationalnews.com/world/asia/2022/01/19/anger-as-hong-kong-culls-hamsters-and-small-pets-over-covid-19-fears/

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir