NVIDIA Oyun Canavarı Tableti Piyasaya Sürüyor

NVIDIA Oyun Canavarı Tableti Piyasaya Sürüyor
NVIDIA oyun severlere özel olarak Tablet geliştirdi. NVIDIA® ailesinin en yeni üyeleri SHIELD tablet ve SHIELD kablosuz kumandayı piyasaya çıkardı. NVIDIA tarafından tasarlanan ve geliştirilen SHIELD, olağanüstü özelliklere sahip ilk ve en gelişmiş, yüksek performanslı bir tablettir. Dünyanın en gelişmiş mobil işlemcisi olan 192 GPU çekirdekli NVIDIA Tegra® K1 ile güçlendirilen SHIELD tablet, yeni olanaklar ve performans seviyeleri getiren düzenli, havadan yazılım güncellemeleri ile desteklenmektedir.

SHIELD tablet oyun severler için özel olarak geliştirildiği için diğer tabletlerden farklıdır. Parlak, 8 inç, tam HD ekran, zengin ve güçlü ses veren öne bakan hoparlörler ve hem ekranı koruyan hem de cihazı en iyi görüntüleme açısında tutmak için destek olarak kullanılabilen opsiyonel bir kapak donanımına sahiptir.

NVIDIA, tableti komple bir oyun makinesine dönüştürmek için ciddi oyun severlerin aradığı hassasiyet, düşük gecikme ve ergonomiyi sunan SHIELD kablosuz kumandayı geliştirdi. SHIELD tablet aynı zamanda oyun severlerin çevrimiçi oyun deneyimini istedikleri yerde sürdürmesi için opsiyonel LTE sunar.

NVIDIA GeForce® GTX ile güçlendirilen GPU’lardan akış sağlayan NVIDIA GameStream™ teknolojisini kullanarak masaüstü veya dizüstü PC’den oyun akışına olanak veren ilk tablet. NVIDIA GRID’den PC oyun akışına olanak veren ilk tablet.

ShadowPlay çalıştıran ilk tablet. Oyun severler SHIELD tabletten tüm dünyadaki arkadaşlarına ve rakiplerine oyun akışı yapabilir. SHIELD tablet ayrıca oyun severin Twitch oyun kadrosundaki imajını iyileştirmek için bir 5MP ön kamera içerir.

Tablet oyun deneyimini büyük ekran TV’lere taşıyan özelliğine sahip ilk tablet. Konsol Modu cihazı tam bir oturma odası oyun ve eğlence deneyimine dönüştürür. Oyun severler SHIELD kablosuz kumandalarını bağlayıp koltuklarına oturabilir, PC ve Android oyunlar oynayabilir, web’de gezinebilir ve sevdikleri filmleri izleyebilir bunların hepsi yerel 1080p HD’de mümkün.

Oyun severlerin arkadaşları ile oynamaları için dörde kadar kablosuz kumanda ile ultra düşük gecikmeli Wi-Fi Direct bağlanabilirlikle performanslarını artırmalarına olanak sağlayan SHIELD kablosuz kumanda kendi sınıfındaki en gelişmiş cihazdır. PC oyun akışı ve Android oyun için tasarlanan ilk hassas kumandadır ve stereo ses destekleyen kulaklık jakı ve oyunda sohbet desteği, donanıma dahil dokunmatik tabla, ses kontrolü ve devrim niteliğinde ses komutu ve arama özelliklerine sahiptir.

Stylus yalnızca dokunmatik olan tabletlerin sunamayacağı deneyimlere olanak sağlar ve SHIELD tablet üzerindeki NVIDIA DirectStylus™ 2 teknolojisi oyunları değiştirecek niteliktedir. Daha önceki teknolojiye göre iki kat daha hassas olan DirectStylus 2 teknolojisi, pigment ve boyanın fiziksel olarak gerçek zamanlı karıştığı ve aktığı, kullanıcı ışık kaynağını ayarladıkça paletin doğal bir şekilde 3D aydınlatıldığı ilk GPU hızlandırmalı 3D boyama deneyimine olanak sağlar.

SHIELD tablet Wi-Fi bağlanabilirliği, ya da Wi-Fi ve LTE ile gelir. MicroSD desteği ile (128GB’a kadar) 16 ve 32GB olarak 299 Dolardan başlayan fiyatlarla temin edilebilir. SHIELD kablosuz kumanda perakende satış fiyatı 59 Dolardır. SHIELD tablet kapağı perakende satış fiyatı 39 Dolardır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir