6 bin Gigabyte’lık (6 TB) Harddisk

6 bin Gigabyte'lık (6 TB) Harddisk

Bir Western Digital firması WD® ev ve küçük ofis NAS (ağa bağlantılı depolama) sistemleri için, NAS sistemi imalatçılarıyla uyumluluk testleri yapılmış, enerji ve performans için en uygun düzeye getirilmiş olan WD Red 3.5 inçlik sabit diskler şimdi 1 TB ile 6 TB arası kapasitelerle sunuluyor ve yeni WD Red Pro 3.5 inçlik sabit disklerin kapasitesi de 2 TB ile 4 TB arasında değişiyor.

WD Red
İlk kez 2012 yılında piyasaya sürülmüş bir depolama endüstrisi yeniliği olan WD Red sabit diskler, benzersiz NAS ortamına ve müşterinin toplam mülkiyet maliyetini düşüren bütçeye uygun, güvenilir ve uyumlu depolama imkanları için artan talebe yöneliktir. WD Red sabit disk serisi, 5 TB ve 6 TB modellerin piyasaya çıkmasıyla beraber, şimdi daha fazla depolama imkanı, güvenilirliği ve sistem performansını arttıracak, kesinti süresini kısaltacak ve entegrasyon sürecini basitleştirecek şekilde tasarlandı.

WD Red Pro
Orta ve büyük ölçekli işletme ortamları için ideal olan yeni WD Red Pro serisi NAS sabit diskler 8 ile 16 yuvalı NAS sistemlerini destekler. Geliştirilmiş tasarımıyla gücünü WD NASware 3.0’dan alan WD Red Pro, güvenilir, yüksek performanslı depolama imkanı sunar. WD Red Pro’nun tanıtılmasıyla birlikte, WD’nin artık hem tüketicilerin hem de işletmelerin NAS çözümleri için WD Red ailesini (WD Red ve WD Red Pro) içeren eksiksiz bir NAS depolama çözümü portföyü var.

WD Green
WD Green™ serisi serin ve sessiz sabit disklerin kapasitesi de yakın gelecekte genişletilecektir ve yüksek kapasiteli tüketici depolama ürünlerine yapılan 5 TB ve 6 TB eklemeler yakında duyurulacaktır.

Modeller 380 dolar ile 200 dolar arasında satılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir