Biden’in Göçmen Politikası Başarısız Olunca Trump’tan Açıklama Geldi

Trump’ın uyguladığı bütün politikaların tersini yapmaya çalışan Biden yönetimi Meksika sınırındaki göçmen konusunda çok başarısız oldu.

Trump’ın duvar dahil göçmen karşıtı politikalarını iptal eden Biden yönetimi Meksika sınırına akan göçmenlerle baş edemedi ve içlerinde 15 binden fazla çocuk bulunan yaklaşık 100 bin göçmeni gözaltına aldırması üzerine Trump’ın diline düştü.

Çok sayıda platformda sansüre uğrayan Trump, eski Beyaz Saray Sözcüsü Sean Spicer’ın sosyal medya hesabından yaptığı yazılı açıklamada şunları ifade etti:

“Biden yönetimine tarihte en güvenli sınırı gururla devrettik. Tüm yapmaları gereken, bu işleyen sistemi otomatik pilota bağlamaktı. Sadece birkaç hafta içinde Biden yönetimi ulusal zaferi ulusal felakete çevirdi. Sınırdaki krizi bitirmenin tek yolu, başarısızlığı kabul edip Trump politikalarını benimsemeleridir. Biden yönetimi boyunu aşan işlere kalkışıp hızla batmaya başladı.

Biden yönetimi sınır güvenliğinden sorumlu yetkililere konuşma yasağı getirerek işlerin gerçekte ne kadar kötü gittiğini saklamaya çalışıyor, bu yüzden Kongre’nin derhal Biden yönetimi hakkında soruşturma açması gerekir. Bu yönetimin umursamaz politikaları, insanlığa karşı suç işlenmesine imkan ve cesaret veriyor. Ülkemiz yok ediliyor” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir