22.Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarına 32 Ülkeden Katılım Oldu

22.Marble Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarına 32 Ülkeden Katılım Oldu

İzmir’deki dünyanın alanında en büyük 3 fuarından biri olan MARBLE Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarına 32 ülkeden 193’ü yabancı bin 103 firmanın bin 700 farklı noktada yer aldığı, 139 bin metrekare alanda organize edilen fuar, 26 Mart 2016 tarihine kadar sürecek.

MARBLE’ye bu yıl Almanya, Amerika, Avustralya, Azerbaycan, BAE, Belçika, Brezilya, Çin, Danimarka, Dubai, Endonezya, Fas, Fransa, Hindistan, Hollanda, Hong Kong, İngiltere, İran, İspanya, İsrail, İtalya, KKTC, Güney Kore, Katar, Makedonya, Mauritius, Mısır, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna, Vietnam ve Yunanistan olmak üzere 32 ülke katıldı. Türkiye’den 47 şehirde bulunan firmalar fuarda yer alıyor.

Öte yandan bu yıl açık alanda yer alan mermer işleme makinelerinin olumsuz hava şartlarından etkilenmemesi amacıyla alanın üzeri kapatıldı.

Fuarda Türkiye’nin doğal taş çıkan her bölgesinden ve dünyanın dört bir yanından gelen ağırlıkları 10 ile 30 ton arasında değişen işlenmiş, yarı işlenmiş ve ham 15 bin ton doğal taş sergilenmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir