ZyXEL Genişbant Ev Servisleri Etkinliklerde Tanıtılıyor

ZyXEL Genişbant Ev Servisleri Etkinliklerde Tanıtılıyor

Geniş bant internet ve network teknolojileri şirketi ZyXEL, 21-23 Ekim tarihleri arasında Hollanda’da gerçekleştirilen BroadBand World Forum Europe 2014 etkinliğinde yer alarak yeni nesil çözümlerini tanıtıyor.

Smart Home ailesinde yer alan ürünlerin göze çarpan özellikleri arasında otomatik duman, su baskını ve güvenlik tespiti, ev enerji yönetimi, uzaktan soğutma ve ısıtma, ışık kontrolü gibi uygulamalar bulunuyor. Tüm bu uygulamaların tümü tek noktadan kontrol edilebilir ve anında uygulanabilir akıllı ev çözümlerini de sunarak En İyi Genişbant Ev Servisleri İnovasyonu tanımlamasını sağlıyor.

ZyXEL’in geniş network portföyü arasından kullanılabilecek OneConnect gibi araçlar sayesinde ise teknik destek ekibi, mobil uygulamalar üzerinden tüm kablolu ve kablosuz ağ birimlerini uzaktan kolayca yönetebiliyorlar. Nihai kullanıcılar ise network cihazlarının ayarları ile boğuşmak için saatlerini harcamak zorunda kalmıyorlar. IEEE1905.1 endüstri standardına uyumlu olarak çalışan cihazların hepsi ağ içerisinde bir aile gibi kolayca haberleşip sorunsuz işlemeye devam ediyorlar. ZyXEL’in bu çözümleri sayesinde Telekom operatörleri sorunsuz bir şekilde çalışan, geleceğe uyumlu altyapıya kavuşarak, gelir odaklı yeni uygulamalar üzerine kolayca proje gerçekleştirebiliyorlar.

Triple Play servisleri üzerinden internet, telefon ve televizyon hizmetlerini sunabilmelerine imkân tanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir