İnternet Güvenlik Sağlayıcısından Yeni Koruma Programları

İnternet Güvenlik Sağlayıcısından Yeni Koruma Programları

Uluslararası internet güvenlik saylayıcısı Trend Micro Bilgisayar, Mac, Android ve İOS için her türlü güvenlik ihtiyacına cevap veren yeni ürünlerini duyurdu.

Sosyal paylaşım sitelerindeki bir çok zararlı içerikten korunmayı sağlayan Privacy Scanner özelliğiyle birçok popüler siteyi zararlı içeriklere karşı tarayabiliyor.

Anti-virüs yazılımıyla zararlı web sitelerini, sosyal ağları, e-postaları ve anlık mesajlaşmaları algılayıp engelleyen web tehdit korumasını birlikte sunuyor.

Kullanıcıları aldatarak kişisel bilgilerini ele geçirmeyi amaçlayan olta (phishing) saldırıları da engelleniyor.

İnternet kullanıcılarının büyük bir çoğunluğu internet tarayıcılarının şifreleri kaydetmesine izin veriyor.

Password Manager ile kişisel bilgiler korunuyor. Password Manager aynı zamanda güçlü şifreler üretmek için de kullanılıyor. Bu sayede üretilen birbirinden farklı ve özel şifrelerle farklı platformlarda aynı şifreyi kullanma yanlışının da önüne geçiliyor.

PC Health Checkup özelliği ile kullanıcılar bilgisayarlarındaki yazılımsal problemleri tarayarak düzeltebiliyor. Kullanıcılar en iyi performansı elde etmek için sistem optimizasyonu yapmanın yanında Smart Schedule Scan özelliği sayesinde bilgisayarın en çok kullanıldığı saatlere göre virüs taramasını otomatik olarak yapabilecekler.

Trend Micro Security 2015 serisi, işletim sistemi farketmeksizin her tehditlere karşı koruma sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir