Kaspersky Şirketler İçin Ücretsiz Fidye Yazılım Temizleyici Dağıttı

Kaspersky Şirketler İçin Ücretsiz Fidye Yazılım Temizleyici Dağıttı

Kaspersky Lab tarafından üretilen Kaspersky AntiFidye Yazılımı, ücretsiz olarak şirket kullanıcılarına güvenlik sunuyor.

Şirketler için Kaspersky AntiFidye Yazılım Ürünü Windows bazlı uç noktalarını korumak için iki önemli teknoloji olan Kaspersky Security Network ve System Watcher’dan faydalanıyor. System Watcher zararlı değişiklikleri engellemek ve eski haline geri getirmek için bulunuyor.

Fidye yazılımları gibi bilgisayarları kötü etkileyen ve kurumsal verileri şifreleyen kötü amaçlı yazılımlar özellikle küçük işletmeler için büyük sorun teşkil ediyor.

Bu tarz internete bağlanan cihazları kilitleyerek para isteyen kötü yazılımlar 2014-2015 arasında 27 bin civarında iken, 2015-2016 arasında yaklaşık 159 bin civarına yükseldi.

2015 yılında Kaspersky Lab yazılımları dünya çapında 443 bin 920 kullanıcı ve şirket müşterilerini şifreli fidye yazılımlarından korumuş.

Ücretsiz sunulan Kaspersky Anti-Ransomware Tool for Business’i yüklemek için: https://go.kaspersky.com/Anti-ransomware-tool.html adresini ziyaret edin.

Eğer bir şirketin verileri kilitlenmişse, yeni çevrimiçi portal olan No More Ransom(Fidyeye Hayır) www.nomoreransom.org sitesine girip verileri geri almanın mümkün olup olmadığını kontrol etmekte fayda var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir