Turkish Cargo Uçak Kargosu Brezilya Sao Paulo Kargo Seferlerine Başlıyor

Turkish Cargo Uçak Kargosu Brezilya Sao Paulo Kargo Seferlerine Başlıyor

Brezilya, genel ihracat ürünleri; makine, elektrik – elektronik ekipmanlar, kimyasal ürünler ve otomotiv parçalarından oluÅŸmakla birlikte, halihazırda bu ürünlerin bir kısmı hava kargo ile ihraç edilmekte ve Türk Hava Yolları’nın uçakları ile taşınmakta.

Müşterilerine dünyanın 120 ülkesindeki önemli üretim ve ticaret merkezlerine ulaşım imkanı sunan Turkish Cargo kaliteli hizmet ağına Sao Paulo’yu da ekledi. Kargo seferlerine 25 Haziran 2017 tarihinde başlayacak.

Turkish Cargo tekstilden plastiğe, makinelerden uçak parçalarına, konsolide kargolardan elektronik malzemelere kadar çok geniş ürün gruplarını, en hızlı şekilde göndericisinden, alıcısına güvenle ulaştırır.

Yurtiçinde 51 iç hat olmak üzere, tüm dünyada 299 uçuÅŸ noktası bulunmaktadır. Turkish Cargo Amerika’dan OrtaDoÄŸu’ya ve Avrupa’dan Afrika’ya dünyanın neredeyse heryerine yayılmış hizmet ağıyla hizmet veriyor.

Turkish Cargo, küçük paketlerden canlı hayvana, çabuk bozulabilen maddelerden tekstil, değerli eşya, çiçek, deri, yedek parça ve teknolojik ürünlere, her türlü kargoyu istenilen yere istenilen zamanda ulaştırıyor.

Havalimanından havalimanına olan bu servisde, rezarvasyonsuz olarak getirilen kargolar, zarflar; tarifeli seferlerdeki ilk uçakla sevk edilir. Varış yerinden uçağın inmesini takiben bir saat içinde havalimanında alıcıya teslim edilir.

Turkish Cargo yurt içi kargo servisiyle, gün içinde Türkiye’nin bir ucundan diÄŸer ucuna 24 saat kesintisiz kargoları ulaÅŸtırabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir