Ali Şen:Fenerbahçe’yi FETÖ Değil Amerika Bile Ele Geçiremez

Ali Şen:Fenerbahçe'yi FETÖ Değil Amerika Bile Ele Geçiremez

Ali Şen Fenerbahçe hakkında bir takım çarpıcı açıklamalar ve tavsiyelerde bulundu.

Ali Şen, Fenerbahçe’nin başına yabancı antrenör getirilecekse çok kariyerli bir isim olması gerektiğini ikinci sınıf olmaması gerektiğini, yabancı olacaksa Alman olmasını ve Schaff gibi bir Alman teknik adamı tavsiye ettiğini belirterek ikinci sınıf yabancı antrenör getirmek yerine bir Türk antrenörün getirilmesini tavsiye etti.

Ali Şen, Fenerbahçe’nin kadrosunda Simon Kjaer dışındaki yabancı transferlerin ikinci sınıf olduğunu düşünüyor. Robin van Persie için artık bir mazeretinin kalmadığını ve kendisini bu sezon ispatlayarak en az 30 gol atmasını beklediğini ifade etti.

Aziz Yıldırım’a tavsiye olarak Fenerbahçe içinde toplumun tanımadığı ama başarılı insanların olduğunu, Aziz Yıldırım’ın tecrübesi ve yönetimdeki diğer kişilerin bilgili çalışmasının Fenerbahçe’yi düzlüğe çıkaracağını bu konuda en önemli faktörün taraftar olduğunu ve artık Fenerbahçe başkanının taraftarla zıtlaşmadan bir ve tek vücut olması gerektiğini vurguladı. Bir an önce Aziz Yıldırım’ın tribünlerle arasını düzelterek, taraftarla eski sıcaklığını yakalamasını tavsiye etti.

Ali Şen FETÖ ile Fenerbahçe arasında yaşananlarla ilgili olarak, Fenerbahçe hiçbir ülkeyle kıyaslayamayacağınız kadar güçlü bir sivil bir örgüttür. Fenerbahçe taraftarlarının sağladığı birlik ve beraberlik, 1918 yılında işgal kuvvetleri takımıyla maç yapıp yendikleri zaman başladı. Bana daha önce cemaat Fenerbahçe’yi ele geçirir mi? diye sorarlardı. Sadece cemaat değil Fenerbahçe’yi hiçbir gücün ele geçirmesi mümkün değildir, Dünyanın en büyük gücü Amerika Birleşik Devletleri’nin bile… Çünkü Fenerbahçe’nin sahibi bir kişi değil, 25 milyon kişidir. Herhangi bir gücün Fenerbahçe’yi sarsması, el koyması için 25 milyon taraftarın hepsini ele geçirmesi lazım, o da zaten mümkün değildir.

Fenerbahçe’ye savaş açan, 25 milyonluk bir devlete savaş açmış demektir. FETÖ de Fenerbahçe ile uğraşmaya başladığı zaman, zaten bence en baştan bile ele geçiremeyeceğini, Fenerbahçe’yi sarsamayacağını biliyordu. Geldiğimiz bu aşamada da bütün Fenerbahçeliler bu kulübün bir üyesi olmaktan gururların ötesinde keyifli.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir