Bağışçıların Desteğiyle Bizim Mağaza İhtiyaç Sahiplerine Giysiler Veriyor

Bağışçıların Desteğiyle Bizim Mağaza İhtiyaç Sahiplerine Giysiler Veriyor

İzmir’in Konak ilçesinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Bizim Mağaza, hiçbir sosyal güvencesi olmayan, yaklaşık beşbin kişiye her yıl kıyafet yardımı sağlıyor. Bu sayının daha fazla olması için yardım severlerden bağışlar bekleniyor.

Bizim Mağaza’da pantolon, elbise, eşofman takımı, okul üniforması, ayakkabı, çanta, gelinlik, damatlık ve sünnet kıyafetleri gibi her türlü kıyafet bulunuyor.

İzmir Konak’ta İZSU Vezneleri olarak da bilinen yerde bulunan Bizim Mağaza hafta içi sabah saat 09.30-12.00, öğleden sonra ise 13.30-16.00 saatleri arasında açık.

Her yaş grubundan çocuk, kadın ve erkeğe uygun kıyafet ve ayakkabının bulunduğu Bizim Mağaza, Pazartesi ve Salı günleri kadın ve çocuklara, Perşembe ve Cuma günleri ise sadece erkeklere hizmet veriyor. Mağazadan her vatandaş bir seferde en fazla beş parça giysiyi ücretsiz alabiliyor. Bizim Mağaza’ya gelenler sadece kimlik bilgilerini ibraz ederek tepeden tırnağa tüm eksiklerini tamamlayabiliyor.

Bizim Mağaza herkesten yardım desteği bekliyor. Giysi dolaplarında giymediği temiz ve kullanılabilir kıyafetleri veya ihtiyaç fazlası giysileri vatandaşlar bağışlayabiliyor. Ayrıca üretici tekstil firmalarından ve büyük mağazalardan da giysi bağışları alınıyor.

Bağışlar randevu sistemiyle toplanıyor. Ekipler bağışçının çağırdığı adrese giderek temiz ve kullanılabilir kıyafetleri tespit ederek teslim alıyor. Bağışlanan her kıyafet ütülenmiş ve yıkanmış olarak askı ve raflarda sergileniyor.

Bağışta bulunmak isteyenler 484 53 00 numaralı telefondan dahili 2960’ı tuşlayarak detaylı bilgi alabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir