ZyXEL Kablosuz ADSL2+ VDSL2 modem 3G İnternet Sağlıyor

ZyXEL Kablosuz ADSL2+ VDSL2 modem 3G İnternet Sağlıyor

Bağlantı sorunu, hız problemi ve kapsama alanı yetersizliği gibi pek çok sorunu ZyXEL modem 3G bağlantı desteğiyle çözüyor. Aynı anda hem sabit internete hemde 3G modemlerin de cihaza takılmasına imkân veren ZyXEL VMG3312-B10A v2 modeli birden fazla internet bağlantısı sağlamış oluyor.

Böylece kesintisiz bir internet erişim ortamı sağlanarak olumsuzluklar ortadan kalkıyor. Ayrıca cihazdaki USB portu USB bellek veya sabit disklerin güvenli bir biçimde bağlantısına da imkan tanıyor.

Türkiye’deki VDSL2 dönüşümünün de etkisiyle birlikte, yüksek çözünürlüklü videolar, müzik servisleri, buluttan kullanılan eğitim ve iş uygulamaları giderek artıyor. Bu hizmetlerden hızlı ve kesintisiz yararlanmak için bu modem iki farklı internet alternatifi sunuyor.

Cihazda ayrıca çoklu SSID özelliği sayesinde 4 adede kadar SSID tanımlama seçeneği, farklı kullanıcılar için farklı kablosuz ağ isimleri oluşturulmasına izin veriyor. MAC adres filtreleme özelliği ile 32 cihaza kadar MAC adresi tanımlanarak ekstra güvenlik sağlanabiliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir