Van Persie Türkiye’ye Geldi

Fenerbahçe Van Persi İçin Geliş Saatini Açıkladı İzdiham Bekleniyor

Havaalanı’nda Fenerbahçe TV mikrofonlarına açıklamalarda bulunan Hollandalı yıldız oyuncu Robin Van Persie, Fenerbahçe taraftarının fantastik ve harika olduğunu, onlarla tanışmak için sabırsızlandığını söyledi.

Robin van Persie: “Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım”

Kendisini çok iyi hissettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten kendimi iyi hissettiğimi söyleyebilirim. Ailemle beraber çok iyi bir uçuş gerçekleştirdik. Şu anda İstanbul’da olmaktan dolayı çok mutluyum. Fantastik ve harika bir taraftarın önüne çıkacağım. Benim için her şey şu anda çok güzel gidiyor” dedi.

Robin van Persie: “Taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum”

Dirk Kuyt’ın Fenerbahçe’yle ilgili çok olumlu görüşler bildirdiğini ifade eden Robin van Persie, “Dirk Kuyt’la birlikte 10 yıldır milli takımda beraber oynuyoruz. Uzun bir arkadaşlığımız var. Buraya gelmeden önce Dirk Kuyt’la konuşma fırsatı buldum. Milli takımdaki arkadaşlığımızdan dolayı ona fikirlerini sordum. Bana çok olumlu görüşler bildirdi. Kuyt buranın çok büyük bir kulüp olduğunu bildirdi ve buradaki taraftarın büyüklüğünden bahsetti. Ben de taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum. Umarım antrenmanlarda ve maçlarda onları her zaman mutlu edebilirim” diye konuştu.

Havaalanı çıkışında taraftarlarımızın ve basın mensuplarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Hollandalı oyuncu Robin van Persie burada da basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Robin van Persie: “Burada bulunmak benim için bir onur”

Herkese çok teşekkür ettiğini söyleyen Robin van Persie, “Gerçekten çok etkilendim. Umarım buraya gelen taraftarlarımızı ve tüm taraftarlarımızı çok mutlu edebilirim. Onları mutlu etmek için her şeyi yapacağım. Burada bulunmak benim için bir onur” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir