Pixie Lott Kimdir

4 sene önce 0

Victoria Louise Pixie Lott 12 Ocak 1991 yılında, Londra’da doğan İngiliz şarkıcı, şarkı sözü yazarı ve oyuncudur. 13 yaşında ailesiyle Brentwood’a taşındı. 14 yaşından itibaren zamanının çoğunu albüm çalışmaları ile geçirdiği için okula gitmeye pek fırsatı olmazdı ama buna rağmen derslerinden hep en yüksek notları aldı.

İlk teklisi Mama Do (Uh Oh Uh Oh) ile avrupa müzik listelerine girmeyi başardı.

The X Factor adlı programda konuk jüri olarak yer aldı.

18 adaylık 7 ödül sahibidir.

Diskografi
Turn It Up (2009)
Young Foolish Happy (2011)
Pixie Lott (2014)

Sinema
2010 Fred: The Movie
2011 Fred 2: Night of the Living Fred

Dizi
2007 Genie in the House
2012 Sadie J
2014 Celebrity Juice, Inspector George Gently, Strictly Come Dancing

  • Hayran
  • Mutlu
  • Üzgün
  • Kızgın
  • Sıkıcı
  • Korkunç
Hangi Marka Hangi Ülkenin | Amerikan Malları Listesi