Dijital Reklamcılığın Geleceği Doğal Reklamlar Olacak

Dijital Reklamcılığın Geleceği Doğal Reklamlar Olacak

Japonya’nın en büyük dijital reklam teknoloji şirketi FreakOut, mobil doğal reklamcılığın geleceğine inanıyor. Doğal reklamlar internet kullanıcılarını rahatsız etmeden, keyif alabilecekleri içerikleri barındırarak kullanıcıların dikkatini çekmeyi başarıyor.

FreakOut Japonya’nın önde gelen en büyük dijital reklam teknoloji şirketlerinden biri. Japonya’da DSP hizmeti veren bir şirket olarak sektöre adımını atmış. FreakOut Japonya’da ağırlıklı olarak DSP işi yapmakla beraber, sosyal ağlar vb diğer ürünler için trading desk işi de yapıyor.

FreakOut Turkey mobil doğal ekran reklam ağı şirketi olarak hizmet veriyor. Mobil webe özel bir reklam ağı kullanıyor. Yakın gelecekte Mobil uygulamalar da ağa dâhil edilecek.

Türkiye pazarında hem yayıncılara hem de reklam verenlere hitap eden hizmetler sunuyor.

Native display reklamları aynı zamanda mobil reklamların en önemli sorunu olan yanlış tıklanmaların meydana gelme ihtimalini de düşürdüğü için hedef kitleye etkili reklam gönderimi gerçekleştirebiliyor.

Tüm dijital reklam harcamalarının yüzde 75’inden fazlası 2 yıl sonra sadece mobil reklam harcamalarından oluşacak.

Türkiye’de doğal reklamcılık son bir yıl içerisinde yüzde 32’nin üzerinde artış göstererek 2017 yılının ilk 6 ayında 35 milyon TL’lik hacme ulaştı. Aynı dönemde mobil reklam yatırımları ise yüzde 59 oranında artarak 454 milyon TL’nin üzerine çıktı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir