11. Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı

11. Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı

11 ile 13 Haziran 2015 tarihlerinde 3 gün sürecek TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan REW İstanbul Uluslararası Geri Dönüşüm Çevre Teknolojileri ve Atık Yönetimi Fuarı; üretimlerinden ötürü çevre yatırımı yapmakla yükümlü KOBİ’ler, ağır sanayi kuruluşları, atıkların yönetimi konusunda sorumluluğu bulunan belediyeler, Organize Sanayi Bölgesi yönetimleri, çevre teknolojileri konusunda makine ve ekipman ürüten firmalar ile bu alanda iş kurmayı planlayan yatırımcılar için düzenleniyor.

Fuar sadece ticari bir etkinlik olmanın ötesinde, 11 yıldır süregelen eş zamanlı konferans programlarıyla da yine Avrasya’nın en önemli çevre buluşmasına ev sahipliği yapacak.

Katı Atık, Atık Su, Atık Gaz ve Yeşil Enerji alanlarında 2015’in en yeni ürün, teknoloji ve uygulamalarına ev sahipliği yapacak REW İstanbul’a, 27 ülkeden 350 firmanın katılımı beklenirken, 12 bin profesyonelin fuarı ziyaret etmesi öngörülüyor. Geçen yıl 3 kıtadan 304 firmanın katıldığı REW İstanbul’u, 56 farklı ülkeden 10 bini aşkın profesyonel gezmişti.

TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan Avrasya’nın lider Çevre Teknolojileri buluşmasına, bilet yerine çöp ile girilecek…

REW İstanbul’da, ilki geçen yıl gerçekleştirilen Atık Bilet uygulaması bu sene de tekrar ediliyor. Kaynağında ayrıştırma yoluyla sıfır atık hedefine dikkat çekmeyi amaçlayan uygulama ile, ziyaretçilerin yanlarında getirecekleri cam, plastik veya kağıt atıklar, fuara giriş bileti yerine geçecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir