Güneş Enerjili Power Bank Şarj Aletleri Elektrik ve Pil İhtiyacını Kaldırıyor

Güneş Enerjili Power Bank Şarj Aletleri Elektrik ve Pil İhtiyacını Kaldırıyor

Işık enerjili power bank şarj aletleriyle tablet ve akıllı telefon şarj sorunu ortadan kalkıyor. Elektrik kesintilerinde ya da dağ gibi elektrik bulunmayan ortamlarda işe yarayan bu cihazlar sadece güneş değil ışığı görür görmez şarj olmaya başlıyor. Ayrıca bilgisayardan ya da prizden de şarj edilebiliyor.

Bilgisayara USB kabloyla bağlanır ya da AC adaptörü ile şarj edilirse, şarj ışığı batarya dolana kadar kırmızı yanıyor. Pil dolduğunda gösterge sürekli yeşil yanıyor. Üzerinde bulunan led lamba ise hiç kapatılmazsa 2 saat kesintisiz yanıyor.

Güneş ışığına bırakıldığında, cihazın üzerinde bulunan güneş paneli sayesinde ürettiği elektrikle, içindeki bataryayı şarj ediyor.

Bilgisayar veya Elektrikle şarj olma süresi yaklaşık 5 saat sürerken cihazları şarj etme süresi ortalama 2 ila 3 saat sürüyor.

Gerekli uclar temin edildiğinde tüm cep telefonları ve elektronik cihazlar, şarjlı Bluetooth cihazlar, Dijital kameralar MP3/MP4 çalarlar, PDA GPS Sony PSP gibi taşınabilir oyun cihazları şarj edilebilmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir