Bitcoin Vergi Kaçırmak İçin Kullanılabilir

Bitcoin Vergi Kaçırmak İçin Kullanılabilir

Denizaşırı banka hesaplarını kullanarak vergi kaçıranlar, vergi kaçırmak için Bitcoin kullanmayı tercih edebilir.

Kripto para birimleri, vergi kaçakçıları için neredeyse mükemmele yakın bir alternatif yol sağlamaktadır. Bu nedenle, kripto para biriminin pazar payının artması ile buna bağlı vergi kaçırmaların da doğru orantılı olarak artması beklenebilir.

Bitcoin’in yaygın şekilde kabul görmesi ve vergi mükelleflerinin yaşam dayanağı haline gelmesi durumunda vergi mükellefleri, gelirlerini bir daha beyan etmeden, yaşamlarını sadece Bitcoin kullanarak sürdürebilecektir.

Kripto para birimleri kullanıcılar arasında güven ve popülarite kazanmıştır ve piyasa paylarının da artması beklenmektedir.

Kripto para birimlerinin ivme kazanmaya devam etmesi halinde, vergi cenneti olarak kabul gören bölgelerde denizaşırı banka hesaplarını kullanma yöntemi ile vergi kaçıranların, kripto para birimleri uğruna geleneksel vergi cennetlerinden vazgeçme ihtimali çok yüksek.

Bugüne kadar, kanun koyucular, sanal ekonominin boyutunu kripto para birimi temelli ekonomilere dayandırmak ile hatalı davranmışlardır. Kripto para birimlerinin sanal olan tek boyutu, sonsuz olmalarıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir