Ermeni Soykırımı Var Diyenlerin Cezalandırılacağı Kanunun Çıkması İsteniyor

Ermeni Soykırımı Var Diyenlerin Cezalandırılacağı Kanunun Çıkması İsteniyor

Ermeni Soykırımı Var Diyenlerin Cezalandırılacağı Kanunun Çıkması İsteniyor

Azerbaycan kaynaklı haber siteleri tarafından başlatılan imza kampanyası ile Türkiye’de (sözde)Ermeni Soykırımı var diyenlerin cezalandırılması isteniyor. Yüzde yüz yalan olduğu defalarca ispatlanmasına rağmen sömürgeci ülkelerin planları nedeniyle sürekli gündemde olan sözde ermeni soykırım iftiralarını var kabul edenlerin cezalandırılması isteniyor. Dünyanın en büyük yalanlarından biri olan soykırım iftirası gerçek olsaydı zaten bin yılda bugün bir tek Ermeni bile hayatta kalmazdı.

Halihazırda TCK’da İftira suçu bir yıldan dört yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılıyor. Üstelik Ermeni iftiralarında sıklıkla yapılan fiilin maddî eser ve delillerini uydurarak iftirada bulunulması halinde, ceza yarı oranında artırılır.

Ermeni Soykırımı Var Diyenler Cezalandırılsın Bildirisi Şöyle:
Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’na, Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’na ve Türkiye Cumhuriyeti Millet Meclisi’ne,

Ermeni Soykırımı Var Diyenler Cezalandırılsın kanunu çıkarılsın. Fakat kanunun yürürlükte olduğu dönemde Dünyada bu işin uzmanı olan, herkesin kabul edeceği tarihçilerden bir komisyon oluşturulsun ve bu komisyonun çıkaracağı sonuca göre bu kanun değiştirilebilir.

Cezanın içeriği: 18 ay hapis ve 100 bin TL para cezası (bu tutar Şehit Ailelerine harcanacaktır) olabilir.

Ayrıca TBMM en kısa zamanda Ermenilerin 1992 yılında Azerbaycan’ın şehirlerinden olan Hocalı’ da yaptıkları (gerçek) Soykırımı, yani Hocalı Soykırımı’nı tanıma girişimlerinde bulunmalıdır.

Hocalı Soykırımı, 1992 yılında Ermeniler tarafından gerçekleştirildi ve tartışmaya açık değildir, çünkü videolu ve belgeli yapılmış gerçek bir soykırımdır.

Kaynak: //www.ermeni-soykirimi-var-diyen-cezalansin.org/

Türkiye, soykırım iftirasını kabul eden ülkelere kademeli olarak ambargo veya ek iftira vergisi uygulasa herşey düzelir. Türkiye, soykırım iftirasını yasalaştıran ülkelerin pek çoğuna milyonlarca dolar para kazandırıyor.

Örneğin soykırım iftirasını kabul eden AB ülkelerine ambargo uygulasa veya bu ülkelere soykırım iftirasını kaldıran yasaları çıkarana kadar ek iftira vergisi getirse AB’nin bile parçalanmasına yol açabilir. Türkiye’nin böyle bir ekonomik gücü vardır. Türkiye ithalata dayalı bir ülke olduğu için ve dış ticaret hacimleri genellikle karşı ülkelerin lehine yüksek olduğu için ithalatı kestiği ülke ekonomik krize girebilir.

Türkiye ülkelerle her türlü ekonomik anlaşmaları, soykırım iftirası atan ülkeleri devre dışı bırakacak şekilde yapmadıkça bu iftiralar bitmeyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir