2019 Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı İstanbul’da Düzenlenecek

2019 Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı İstanbul'da Düzenlenecek

2019 Uluslararası Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı İstanbul’da Düzenlenecek

Avrasya’da en fazla tanınan CBME Türkiye Anne Bebek Çocuk Ürünleri Fuarı, 9 ila 12 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

CBME Türkiye, bebek çocuk hazır giyim ve aksesuarları, araç gereç grubu, bebek bakım ve beslenme ürünleri, mobilya ve ev tekstili, oyuncak ve bisiklet grubu, anne ve hamile ürünleri, servis ve organizasyon firmaları ile birlikte bebek ve çocuk sektörüne ait bütün ürün gruplarını tek bir çatı altında toplamaktadır. CBME Türkiye ile araç-gereçten hazır giyime, mobilyadan ev tekstile kadar tüm ürünleri görebilirsiniz.

CBME Türkiye, bu yıl 37 bin metrekare alanda 750’den fazla ulusal ve uluslararası markanın katılımıyla 18 bin ziyaretçiyi hedefliyor.

582 markanın katıldığı geçen yıl ki fuar 120 ülkeden 17 bin 742 ziyaretçiyi ağırladı. Üst düzey sektör temsilcilerini bir araya getiren CBME Türkiye bölgesinde uluslararası yoğunluğa sahip en büyük etkinlik oldu.

CBME fuarları Türkiye dışında Çin, Hindistan ve Sinagapur’da gerçekleşmektedir. Çin’de yapılan CBME Şangay fuarı dünyanın en büyük anne bebek çocuk ürünleri fuarıdır.

Türkiye bebek çocuk sektörünün (araç gereç, bakım, beslenme, giyim, mobilya ve oyuncak) 2017 yılında yaklaşık 2,05 milyar dolara ulaşan sektörün önümüzdeki 5 yılda yıllık yüzde 5 oranında büyümesi bekleniyor.

Sektör İçin Neden Türkiye?
Senede ortalama 1,25 milyon bebek dünyaya gelmektedir.
0-14 yaş arası nüfusu 19 milyondan fazladır.
Avrupa’nın 0-17 yaş grubunu içeren en genç nüfusuna sahiptir. (Çocuk nüfus, toplam nüfusun yüzde 30’u)
Aileler, 0-24 ay arası bebekleri için ortalama 700-800 dolar para harcamaktadır.
100 metrekare üzeri bebek mağaza sayısı 3 yıl içerisinde 200’den 500’e yükseldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir