Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi’nde çalışmalar devam ediyor

Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projesi'nde çalışmalar devam ediyor

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaklaşık 25 bin metrekare alanda başlatılan sahil parkı pronesinin çalışmaların kısa süre içerisinde biteceğini açıkladı.

Toçoğlu şunları söyledi; “Karasu Sahil Parkı ve Rekreasyon Projemiz yaklaşık 5 Milyon TL’lik bir yatırım olma özelliği taşıyor. Rekreasyon alanında kafeterya, yürüyüş yolları, plaj futbol ve voleybol sahaları, dinlenme alanları, oyun grupları, amfi tiyatro, seyir terası ile duş alma alanları bulunacak. Projede yola çıkarken kuzeye modern sahiller demiştik. Böylelikle bu hedefimiz doğrultusunda önemli bir çalışmayı hayata geçirmiş olacağız.

Biz istiyoruz ki sahillerimiz sadece denize girilebilen tek amaçlı bölgeler olmasın. Vatandaşlarımız aileleri ve sevdikleriyle bu bölgelerdeki sosyal alanlarda da vakit geçirebilsin. Sahil Parkı’nın bu anlamda da önemli bir tamamlayıcılığı olacak. Temiz kumsal, deniz ve yeni sosyal alanlarla turizmde markalaşmaya dönük yapıcı adımlarımız artarak sürecek. Böylece kuzey sahilleri de mavi bayrakla buluşmuş olacak” ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir