Silivri’de İhtiyaç Sahipleri İçin Sosyal Yardım Mağazası Açılacak

Silivri'de İhtiyaç Sahipleri İçin Sosyal Yardım Mağazası Açılacak

Silivri Belediyesi 6 Ekim 2015 Salı günü saat: 16.00’dan itibaren ihtiyaç sahipleri için; çorba, elbise, gömlek, ayakkabı, çorap, deri mont, oyuncak, damatlık ve gelinlik gibi 3 binden fazla eşya ve gıdayı açılacak olan mağazayla ücretsiz olarak hizmete sokacak. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi içerisinde kurulan mağazada bulunan ürünlerin tamamına yakını hiç kullanılmamış, yeni ürün. İhtiyaç sahibi vatandaşlar Sosyal Yardım Mağazasından yapacağı alışverişte ücret ödemeyecek. Silivri Belediyesi Sosyal Yardım Mağazası, hafta içi her gün 14.00-17.00 saatleri arasında hizmet verecek.

İhtiyaç sahipleri, Silivri Gıda Bankasından hizmet alanlar başta olmak üzere, muhtar ve meclis üyeleri tarafından tespit edilecek.

Silivri Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu, “Mağazamızda ihtiyaç sahiplerine verilecek tüm ürünler titizlikle inceleniyor. Bağışlarla toplanan ürünlerin yüzde 80’i sıfır ve paketli şekilde raflarda yerini aldı. İkinci el kıyafetlerde de merkezimiz daha açılmadan ciddi bağışlar almaya başladık, teşekkür ediyoruz. Bu konuda hassasiyet gösterilmesini, kendi çocuklarımıza giydirmeyeceğimiz ürünler dışında olan ürünlerin bizlere ulaştırılmasını rica ediyoruz” dedi.

Silivri’de ayrıca Silivri Belediyesi tarafından ücretsiz gıda yardımı yapılan Gıda Bankası hizmet sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir